Tugbax68 Yagmurrrrrr Normal olduğunu ve sagarsam erken doğumu tetikleyebilecegini söyledi başka birşey demedi 20 haftamda gelmeye başladı şuan 34+6 oldum
Yagmurrrrrr Tugbax68 anladım inşallah erken Doğum ile alakalı değildir sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı
Ebrs Yagmurrrrrr göğüs pedi ile göğüs kremi kullanmaya basla mutlaka canim, benimde oyleydi kremle pedi kullanmaya baslayinca hafifledi biraz daha sizlamalari falan
o6__8o Ebrs 25 hafta olucaz bizde . karnimda ara ara adet sancisi gibi sanci oluyor . bazende cok gergin hissediyorum .siz nasil hissediyosunuz
o6__8o OzgeDgnp 25 hafta olucaz bizde. Bendede adet sancisi gibi sanci oluyor . bazende cok gergin hissediyorum karnimi siz nasil hissediyosunuz.normalmiki bu haftalar
Yagmurrrrrr o6__8o bende öyle hissediyorum ama doktora bişe sormadım kontrole gittiğimde hersey yolunda dedi sadece suyum biraz fazla çıktı o kadar
Sever Yagmurrrrrr canım bende de tam aynı haftada oldu halen daha da geliyor o yüzden hiç üsteleme ilaçlara yüklenme doktoruna görün söyle yeter ben söyledim sorun yok olabilir dedi
Yagmurrrrrr Sever bende arayıp söyledim normaldir dedi ama yine de genel cerrahiye görün dedi bişe düşünse erken Doğum olabilir filan derdi diye düşünüyorum
AsyaResul Bende 19cu haftadan beri ara ara geliyor şuan 33 haftalığız hiç bir sıkıntı da yok çok şükür korkmayın
Susam14 Nebahathumeyra benım ılk gebelıkdoktor normal dedı Ablam annem de normal dedı hata Ablam 4. Ayda bendede geldı dedı