Nurcan290 Selam hanımlar bu ay klomen kullandım eşimde bende bebeğimizin olmasını çok istiyoruz belirti olarak kasıklarımda ağrı göğüs de hassasiyet ucu farklılaştı en sonda midem bulandı bu sabah test yaptım ama negatif sizlerde de böyle oldumu hala bi umudum varmı çok üzüldüm o negatifi görünce lütfen dualarınızda bana da yer verin 😞
prensesinannesii Canim benimde adetime 1 hafta vardi Test yaptim negatif cikmisti kan testi yaptirdim negatifti , dun adet gunumdu test yaptim Pozitif cikti hemen uzulme .. Nurcan290
Nurcan290 prensesinannesii inşallah bana da nasip olu pozitifi görmek hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin canım
prensesinannesii Nurcan290 insqllah canim insqllah allahim Olmayan herkese yasatsin bu duyguyu.. benim bu ikinci anne olusum
Duuyguum Nurcan290 mide bulantısı hemen olmaz canım da diğer belirtileri bende femara kullandığımda olmuştu inşallah darısı sana canım
Leyla35 Nurcan290 üzmeyin hemen kendinizi ben de klomen kullandım ama hamilelik olmadı daha sonra femera verdi doktorum adet günüm geçmesine rağmen net belli olmadı birde geç döllenme olmuş dedi doktorumuz hemen kötü düşünme adet görmeyene kadar bekle 🙏🙏❤️
Nurcan290 Leyla35 inşallah canım ya valla Morelim çok bozuldu negatifi görünce ama benimki de insallah geç döllenme olmuştur