Dorukunannesi95 Ftmskry herseyi denedin mi canim ananas hurma squat muzik acip oynama sicak suyla uzun banyo ?
CimKefA Ben herşeyi denedim,41 hafta oldu hala tık yoktu, 2 cm açılma dediler 40. Hafta 41+0 da gittim 3 cm açılma dediler sıfır Şanlı’yla girdim fitil koydular öğlende n önce 11 de girdim 6buçukta yavrum kucağımdaydı, daha hikeyemi yazmaya fırsat olmadı ama korkma, suni sancı deyince kulağa kötü geliyor ama aynı Doğum ağrısı , ve o ağrıyı çekerken her seferinde aşağımızın açıldığını düşünün buna mecbur vucudımuz 🌹🤱🏻 Allah kolayla versin, siz basık karşılarsanz vucudumz acıyı ona göre hissediyor ben ne zaman bağırdım biyerlere vurdum acım daha da arttı, ama ne zaman vucuduma izin verdim ya sabr dedim az kaldı oğlum kavuşmamıza diye oğlumla konuştum o zaman daha hafif geçti
Sevaldemir İlk doğumumda 38+5da çatı muayenesi oldum 2 cm açılmam vardı ama hiç sancım yoktu. Doktorum ertesi gün akşam nöbetteyim gel dedi gittik kanımda mikrop çıktı nst'de sancılar vardı ama ben hissetmiyordum. O akşam yatışım yapıldı, sürekli çatı muayenesi yapıyorlardı ve o süreçte sancılarım da başlamıştı ama 5 cmde kaldı. En son fitil verdiler ve suni sancı ile normal doğum yaptım :) şuan ikinciye 30 haftalık hamileyim inşallah yine normal doğum yaparım.