1AnneAdayi 👋🏻 Merhaba kızlar benim sorum hamile iken rüya da gördüğünüz cinsiyetin gerçekte çıkan var mı ? Yani kız görüp kızınız oldu mu Erkek görüp oğlu olan oldu mu veya hep şunu hissediyorum deyip doğru çıktığı oldu mu ?
Zehrauygun 1AnneAdayi ben ilk ruyamda erkek gorduk doktor ilk kız gbi dedi ben hala erkek gormeye devam ettm ruyamda bir kac kez en son netlesti erk1ek bebek beklioruz insallah
smls19 1AnneAdayi Ben hep erkek hissediyordum rüyama da girmişti ilk hamileliğimi öğrendiğim zaman ve oğlumuzu bekliyoruz inşallah 💙
Kbrabdrhmn Zehrauygun kaçıncı haftada netleşti ben 21 haftalığım hala bana bacakları kapalı tam net değil ama kız gibi dedi doktorlar
Deniziimmm 1AnneAdayi canım ben oğlum başında bekleyen bir kız çocuğu gördüm ve bana şuan çok güzel yerdeyim anne ama gelicem dedi ki bir ay sonra hamile kaldım hep kız bebek gördüm ama cinsiyetimiz erkek 😊
Semisko Kız istiyordum. Cinsiyet öğrenmeye gitmeden 2 gün önce rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm. Rüyamda onu öyle bi seviyordum ki uyandığımda eşime seni bile bu kadar sevmedim demiştim 🤣 demekki evladın kızı erkeği yok . Oğluşumu bekliyorum şimdi 👶🏻
Alessia 1AnneAdayi bende lule lule saclı kız bebegı gormustum hepte kızılm olacak dıyordum kızım oldu canım anneler hıssedıyor
ZalovaLeyla Ben ruyamda kiz veya erkek diyilde qirmizi elma, küpe goruyordum annemler kızın olucak demişdi öylede oldu.
Series26 1AnneAdayi valla eşim bana sürekli erkek olcak ben hissediyorum diyodu bende bilinçaltıma işledi diye düşünüyodum 3 kez oğlum oldugunu gördüm sonuç erkek 🤣
Onrhly06 1AnneAdayi Ben hamileliğimi öğrendikten sonra 3 kez bebeğimin erkek oldugunu ve yüzünü gördüm cinsiyeti öğrendiğmizde inanamadım doğru çıktı bebeğimiz erkek 😊 anneye allah gösteriyor heralde