Gulxxx Ablalarım kardeşlerim geçen ay 10 gün adetim gecikti adet oldum bu sefer de o yine aynı aynı tarihin (10gün gecme)3 gün geçti bilinçli olmadı bir kaç defa oldu yanlışlıkla oldu kasık da agrı var adet olacak sanıyorum ama yok Ramazan’da tam adet olacam diyorum yok olmuyor evde test var ama geçen ay ki gibi olur birde ilişkiden sonra kalktım olmasın diye acaba tutmuş olabilir mi
Eagle564 Gulxxx bende kaç kere 10 gün 15 gün bile gecikti gidip sürekli kan veriyodum negatif çıkıyodu. En son artk 2 ay heveslenmedm sonra kan verdm 7 haftalıl hamilesin dedi rabbim sana da nasip etsn
Merveihsan42 Olabilir tabiimde korunmasız ilişki olduysa ihtimal her zaman vardır. Öğrenmenin yolu bir gebelik testi yapmak😊
Esrayusuf Gulxxx olsun yap yine olursada Allahtan olmazsada yani bekleyince birşey değişmez hep düşüneceğine yap varsa sevinirsin Yoksa beklersin nasip kuzum
Esrayusuf Gulxxx çıkar tabi hadi yap merak ettim kız biz ne testlere para verdik 5₺ nedir yA yeter ki çıksın çıkarsa söylede sanada soru soralım 😂
clmmmmm Gulxxx canm resmi yükledikten sonra sayfann aşagısında forum yazıyo onu karşısındakini kopyalayıp buraya yapıştır
Gulxxx Yaptım kızlar da resim atamadım ikinci çizgi beyaz bi şekilde çizgi oldu biri pembe biri beyaz renk çizgi