Mucize1519 Bayanlar sola yatiyprum diye tutulmusum sirtimi doneyim derken butun vucudum titreyerek gerildi bir zarari olurmu cok korkdum ?
Series26 Mucize1519 24 haftalıgım hep gerindim hala geriniyorum 😅 şimdilerde karnım büyüdü zor oluyor acıyor o yüzden bacaklarımı kollarımı ayrı geriyorum kas agrısı çok oluyor haliyle 🤣
[silindi] Mucize1519 ilk zamanlar istemsiz şekilde Benm vücudumda oluyordu. Ama şimdi bu postu görünce uzun zamandır öyle bişey olmadıgını fark ettim. Sanırsam zamanla yapamıyorsun zaten
Kovaburcu Valla ben her sabah unutup geriniyorum ya cok sacma gerinince düşme ihtimali oda kulaktan duyma bilgi doğrulugunu bilmiyorm inşallaj bişe olmaz😀
Zuzuum Kovaburcu benm ilk haftalarda çok gerinme isteğim oluyodu eşimde dr a şikayet etmişti dr da gerinme biyere uzanma bebeğe zarar werirsin demişti ama tamamiyle insan bırakamıyo bunu 20. Haftadayım uyurken bile geriniyorum eşim uyandırıp durduruyo😂
Mucize1519 Agri degilde sadece rahmimde batma var uzuldum cok carsamba gidicem doktora daha kucukde bilemedim 😔😔😔😔😔😔