Hafsas Bugün ögrendim bebişim kız olacakkk 😃 Hafsa meva,esmira, umay hangisi güzel birde değişik kulağa hos gelen kız isimleri var mi ?
BlsnMhmtKvc Hafsas benimde kizim olucak azra alya karen arasında gidip geliyordum fakat Aslişah koydum 😀
Hafsas Rbs111. Söylesede kesin olmaz tahmin söyler bn 12 de gttiğimde kıza benziyor demişdi ama bugün gttim kesin kız dedi
BlsnMhmtKvc Hafsas kemik yapısından herşeyi anlıyorlar aslında ama hukuki süreç 16hftadan sonra söylemek onu bekliyordur Karen in anlamı cennet kapısında bekleyen meleklerden birinin adiydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam
SevdaLinkaaa BlsnMhmtKvc Böyle bir anlamı yok Karen’in... Ne kapıda bekleyen melek,ne de herhangi başka bir şey ...
Deletedmom0071 BlsnMhmtKvc bu cennette duran cennetten haber getiren meleklerin isimleri me hikmetse hiçbi kaynakta ve dilde yer almıyor. Lütfen araştırın internetlere güvenmeyin ☺️
BlsnMhmtKvc SevdaLinkaaa yanlış hatırlamıyorsam demişim zaten eğer biliyorsanız anlamini yazsaydinz bizde öğrenmiş olurduk hanfendi...!!!!!
Mlkemrecre Hafsas Ecre 😍 Kuran'da birkaç surede geçiyor .Amlamı ödül mükafat ..isim olarak konulması uygun görülmüş ..