guliii https://youtu.be/WZMryRv14Dc benim gibi gebeliğinin ilk üç ayında olan ve kanama problemi yaşayan ya da farklı endişeleri olanların izlemesini tavsiye ederim, oldukça açıklayıcı bi video olmuş. Allah hepimize sağlıklı bebek sağlıklı doğum nasip etsin her şey güzel olsun , birbirimize dua edelim ☺️🤲🏻
Nur0653 guliii çok güzel anlatmış video için teşekkürler 😊 rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Birkalpdaha guliii video için teşekkürler canım şuan izleyemiyorum ama kesinlikle izleyecegım cünkü tarifine uyan kişi benim 😢 Rabbim saglıkla kavustursun hepimizi yavrularımıza🌸
BeyzZaA Yagmrslv hayırlısıyla sağlıklıca hamilesindir inşallah Rabbim sana ve tüm isteyenelere nasip etsin amin değilsende üzülme daha zamanı vardır
guliii Birkalpdaha Amiiin 🤲🏻 Bende sorunlar yaşıyorum çok da takıntılı bi insanım ama bi gerçek var ki her şey bizim elimizde değil elimizde olmayan şeyler için de sadece Allah’a sığınabiliriz onun verdiği her şeyde vermediğinde de hayır vardır ☺️
Birkalpdaha guliii kesinlikle içim bir miktar rahatsa teslimiyetten rahat 🤲🏻 Ama yine de insan sonunda hayır da olsa bu acıyı kabullenmek de zorlanıyor 😢 ilkini düşük yaptıgım icin cok daha fazla tedirginlik yasıyorum Rabbim bize hayırlsıını nasıp etsın
guliii Birkalpdaha İnşallah bu sefer güzel sonuçlanır 🤲🏻 Elbette üzülüyoruz insanız ama dua edelim en güzeli bu ☺️
Zehralismail Birkalpdaha aynı durumdayız ;( insan o korkuyu yaşadımı artık hep aynı şeyler olucakkmış giibi hissediyo
Birkalpdaha Zehralismail kesinlikle öyle canım tuvalete gitmeye korkar oldum 😢 Rabbim içimizi ferahlatsın inşallah bu defa daha güzel seyler yasayacagız evlatlarımızı kucagımıza alacagız 😇