Betttt Ayesray valla tavsiye ediyorum bebeğin eşide yukardaydı eli ayağı yüzündeydi 2 kere cıktım yürüdüm yüzünü göstermedi diye. En sonunda yakalayabildk doktor cok uğraştı hatta en sonunda haftaya tekrar gel dedi ama gerek kalmadı. Ben çok memnun kaldım.
melasya Ayesray daha önce kolan hast calışıyodu altan cebeci şimdi özel muayenehane açtı akbatı avm arkasında.şiddetle tavsiye ederim
Miniminicikkk Ayesray Nish istanbul da bir uzman baktı çok uzun uzun baktı sürekli sorular sordu, ben sordum gayet ilgiliydi 400 TL’ye baktı çok memnun kaldım 🙏 Beylikdüzü devlet hastanesi yönlendirmişti..
Zarife Prensesannesi94 bende randevu alip gidicem cinsiyet ogrenme zamaninda. Ama altan beyin gitmesine uzuldum detayli icin iyi bi doktordu
Zelihasifa Ayesray ben drdan memnun kaldim cok ilgilendi 45 dk faln surdu Burcu Betul Kazdala gidiorum cokta memnunum yine kendi drumda yapicam dogumu.hastahanede 2.dogumum olacak hastaneden de cok memnunum
Pnaronoruc Ayrıntılı ultrason yaptıranlar doktor ismiyle hastane ismini yazabilirmi bende gidicem bu hafta araştırıyorum sürekli ☺️
Ayesray Pnaronoruc beylikdüzü medilifeta girdim ben memnun kaldım 550₺ ödedik ama doktorun adını hatırlayamıyorum suan bayandı sadece,zaten 1 bay 1 bayan var detaylı için bildiğim kadarıyla medilifeta