Selyil 5 eylül dogum yapicam insallah eger erken yada gec gelmezse 😋 sizler eylülün kacinda ve nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik?? 10+4 gunluguz
Estur Selyil bende 10 eylül inşallah canım 10+0 olduk bugün fena geçmiyor tek derdim iştahsızlık aç aç zombi gibi geziyorum etrafta birde plasenta aşağıda çoktu geçen hafta 1 haftadır yatıyorum. Bakalım Çarşamba kontrole gidicem inşallah düzelir 😊 sizin nasıl geçiyor doktorunuz cinsiyet hakkında bir fikir verdi mi.
Seeda Haticekckylmz merhaba benimde bugün 11 doldu. Nasıl geçiyor hamileliğiniz Benim çok bulantılı geçiyor hiç geçmedi 😞
Haticekckylmz Seeda ALLAH yardimciniz olsun ben hic bulanti cekmedim cok sukur bu saatten sonrada pek olmaz deniliyor
Seeda Haticekckylmz bunu yaşamamak çok büyük bir şans gerçekten evimde Mutfağa adım atmıyorum. Evden bile midem bulamıyor. Evimi çok severdim 😕
Selyil Bende bulantı cok sukur gecti ama migdemi bos birakirsam 1saat falan hemen tekrar hafif bulanti oluyor onun dışında cok halsizlik ve uyku var canim bendede..
Seeda Selyil benim çok şiddetli sürekli serum yemek zorunda kalıyorum. Artık gücümün biçtiğini hissediyorum. 😣 hamileliğimin mutluluğunu bile yaşayamadım henüz
Haticekckylmz Selyil halsizlik pek yoksa uykuya doyamiyorum 12. 1 gibi uyaniyorum oglen ama gecede 1.2 yi buluyor yatmam
Selyil Seeda ay canim ya insallah en kisa zamanda gecer genelde ilk 3ay bitince gecior diorlarya insallah sendede gecer bulanti kadar kotu bisey yok rabbim yardimcin olsun🤗
Merveali17 Seeda Bende aynıyım 2 haftadır hastanede yattım çıktım şu an zofran ve bulantı bilekliği kullanıyorum 9.haftadayım ama bebeğim önde gidiyor bakalım ben hala pek birşey yiyip içemiyorum peynir ekmek meyve çok az su umarım hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Haticekckylmz Seeda az daha sabret canim birsey kalmadi ilk 3ay zaten pek bi gebeligin zevki olmuyor 3aydan sonra tadini cikarirsin insallah bulantisiz 😊
Selyil Seeda ben evin her köşesine guzel parfüm sıkan kokulardan koymustum o kokular biraz olsa rahatlatior deneyebilirsin belki
DuyguAlalm Seeda ben de aynı durumdayım, evde mutfağın önünden geçerken dahi öğürmeye başlıyorum. Doktor 16.haftada hepsi kesilecek bıçak gibi dedi. Daha 1 ay var, inşallah bir an önce atlatırız 🙁❤
DuyguAlalm Haticekckylmz Ben de aynı şekilde öğle uyanıyorum, inanılmaz bir yorgunluk hissediyorum biraz hareket edince.
Selyil Halsizlik var bende ya saat kac oldu daha uzaniom yatakta 🙈 ev işleri duruyo 4 yasinda oglum var babasiyla salonda oyun oynuyorlar ben ise uzaniom😁
Merveali17 Selyil Biraz daha iyiyim bulantım oluyo ama kusmuyorum 3 gündür bakalım inşallah işe yarar bir de daha hiç sulu yemek yiyemiyorum sadece peynir ekmek ve meyve
Melegimveben Selyil amin inşallah 😍😍 ya ben bişey sorcam ilk hamileliğimde 😂 son adet tarihine göre 9+1 görünüyor ama ultrasona göre 7 haftalığım kaç hafta diye sorduklarında ne diyeceğimi şaşırıyorum😂😂