seda1234 arkadaşlar merhaba bebeğimde ense kalınlığı çıktı yani kromozom hastalıgı olma ihtimali var biz bunu netleştirmek için plesentadan parça aldırdırdık bütün kromozomlara bakılacak sonuçlar salı günü çıkacak bunla ilgili bilgisi olan var eger hastalıgı çıkmazsa ense kalınlığı geçiyor mu
Rukkos seda1234 bizimde 4.2 çıkmıştı cvs yaptırdık sonuçlar temiz çıktı ama ayrıntılı ultrasonla kaşbine bakacaklar 22. Haftada inşallah oda iyi çıkar. inşallah sizde olumlu sonuçlat alırsınız
Senaatalan1 Canım 12. Haftada 6.8 çıkmıştı nefty genetik testi yaptırdım sonuç temiz çıktı 22 de ayrıntılıya girdiğimde 1.8e düşmüştü 😘😘 oğlum şuan 5 yaşında ve gayet sağlıklı ❤️
seda1234 Senaatalan1 yaaa çokk sevindim inşaallah bizimde öyle olur sonuçlar slaı gümü açıklanacak aka gün geçmek bilmiyor maalesef bizimkinin 4.5 çıktı ve boynun iki tarafında kistler var inşaallah onlarda kaybolur
Eagle564 Senaatalan1 anlamadığım bişey var çok şükür sağlıklı doğuyor ancak bu sonuçlar neden böle çıkıyo. Benim bir arkadaşımda da aynısı oldu.
seda1234 Eagle564 temizmi çıktı peki arkadasınız bizim sonuçlarımız henüz gelmedi ama ultrasonda ense kalınlığı çıktı inşaallah benim bebeğimde sağlıklıdır
Rukkos seda1234 inşallah canım biz ilk duyduğumuzda baya moralimiz bozulmuştu ama sonradan etrafımızda o kadar çok varmış ki inşallah sizinde herşey temiz çıkar