Deniziimmm buketcift2201 22+3 dü dün girdim canım özelde 400 TL gibi bi rakam ödedik çok memnun kaldım Dr çok fazla ilgiliydi....
Melikesultan buketcift2201 yarın 22 haftayız nasipse 6.aydan ilk günlerimizi almaya başlıcaz bende perşembe günü tepecik eğitim araştırmada gircem detaylıya nasipse 🙏🏻
buketcift2201 Ben 14 ün de salı günü detaylı ultrason a gireceğim vee hemde o gün evlilik yıl dönümüm 😍
iremsozer1 Tuce26 bende haftaya çarşamba 😍 Fotoğrafı nasıl bebeğinizin gerçekten tam netmi paylaşırmısınız
buketcift2201 mdnkrdmr devlet hastanesinde var ben özele gideceğim ama 550 TL imiş devlette ne kadardır bilemem
Mellekk mdnkrdmr devlette hiçbir ücret ödemiyorsun canım ama baya bi önceden randevu Alman gerekiyor . Ayrıca benim devlette detaylım 10 dakika çok kısa sürdü. Ben çok takmadım çünkü riskli gebeliğe gidiyordum orda bana gayet detaylı bakıldı
Mellekk buketcift2201 devlette hiçbir ücret ödemiyorsun canım ama baya bi önceden randevu Alman gerekiyor . Ayrıca benim devlette detaylım 10 dakika çok kısa sürdü. Ben çok takmadım çünkü riskli gebeliğe gidiyordum orda bana gayet detaylı bakılmıştı
seher578 buketcift2201 Özelde 170 tl'ye yaptırdık geçen Cuma, Samsun/Bafra'da. Bazı hastaneler de çok istiyormuş gerçekten.
buketcift2201 Mellekk doğrudur canım bana detaylı ultrason yaptıracağım yeri gittiğim doktor önerdi eşi de oraya gidiyormuş 😊
Arzumms Mellekk 🙄 dün randevu aldık devletten 190 TL ücreti var dedi tabi ücreti ultrasona girince veriyorsun
Aysll Arzumms ben hem devlete hem özele gidiyorum devlette hiçbir ücret almıyorlar organ taraması dedikleri testi yaptırdım bn
Tuce26 Mellekk valla canım bizim burda bir Tek tıp fakültesi arastırmada bakılıyor oda 190 tl bakıyor devletin diğer hicbir hastanesinde yok o yüzden özele gittim
Tuce26 Tubanur1234 canım su an haftama göre ilkinde 1.7 cıktıydı normal su an 3.3 21 haftadayım herseyı normal
buketcift2201 RabiaMm inşallah canım ben RabiaMm inşallah canım gelişmeleri bildirirsin bende ertesi gün gireceğim 😊
Aysll Deniziimmm bn 150 liraya yaptırdım bir hafta önce iki hafta sonra tekrar gidecem o zaman ücret ödemeyecem