Cydtmr Sdftrlk gayet normal canim benim 6.haftada basladi suan13+1 deyim hala bulantilarim devam ediyor😯
Minikkkuzummm Gezmeci şimdi 14 haftalığız çok şükür. Hala sabahları çıkarıyorum. Ama sonra geçiyor. Yemeye devam😊
Sdftrlk Ama işin tuhafı sabah bişe yok bende dün gece 2de Bi anda başladı karnım tok sırtım pekken yani😅
minikmucizelerimm Kızlar başta hiç bulantım olmadı 24. Haftamdan sonra başladı bulantılarım ve 36 haftalık olduk hala devam ediyor bence başta yaşamanız daha iyi kocaman bir göbişle mide bulantısı çok fena oluyor 😊
Gezmeci minikmucizelerimm aa çok zor oluyordur canım ya keşke ilk başta olsaymış ama bulantının her hali kötü 😊 ilk gebelik mi
minikmucizelerimm Gezmeci tabi canım işin espirisi o gerçekten bulantının her hali her zamanı kötü işte izler ki dönemde eğilmek zor oluyor sadece 😊😊 evet ilk gebelik ilk tecrübe 😇 kızımı ve oğlumu bekliyorum Rabbim nasip ederse 🤲🤲
Mervekasap Cydtmr canım benim ki ikiz değil ama bizde 13 +1 iz hala devam ediyor bulantılar geçiyor sanıyorum yok bu akşam yine yemek yiyemedim
Sdftrlk brldmr anladığımdan değil kuzum 😊 bizim gebelik tüp bebek yoluyla oldu çok şükür we iki embriyo transfer edildi inşallah ikiside duruyırdur die ümit ediyoruz🤲🤲
MerveUmt Bizde 5+6 günlüğüz ama hiç bulantım olmadı çok şükür bir iki kere sabah aç karnına bulandı o kadar😅