Aysingeldiislerdegisti taha_yavuzun_annesi çok iyi ya bence kesinlikle orul ama tek olmaz orulcan felan olmalı 😂😂😂
Sevdaninmucizesi taha_yavuzun_annesi Allah aşkna farklı olsun diye saçma sapan isimler koymayın şu çocuklara ya ikisi de berbat kusura bakmayın ama modern olayım diye iyice çocuğu rezil edeceksiniz.
Aysingeldiislerdegisti Arzymn kız olursa ruhisu da güzel bence benim evcil sineğimin ismiydi severdim kendisini 😂😂
amom taha_yavuzun_annesi ilk duyduğumda doğum kontrol ya da doğumla ilgili bir terim sandım. Çok zorlama isimler, tercih sizin elbette ama bir kez daha bu fikrinizi gözden geçirmede fayda var
Ayguns Alessia cevap yazmadığına göre burada o yazdığı saçma isimleri öne atarak herkesle dalga geçmiş zaten 😊
Esra1260 Ya bu senin kaçıncı bu şekilde post açışın gerçekten sıktı artık bunun neyinden zevk alıyorsun?
Slngk taha_yavuzun_annesi böyle bir post daha once yine acmistiniz kendinizce espri yaptiginizi saniyorsunuz galiba
taha_yavuzun_annesi Guzel_ailem Benimisteo arada dalga geçiyorum arada normal yazıyorum. yerine göre.