Fatmaa123 Slm kızlar avşar şişesinden hediyelik yapsam oğlusumun mevlüdünde nasıl olur acaba fikir alıyım deneyen oldumu daha önce
Merius Fatmaa123 valla ben Ilkkez geçen gün gördüm çok şık çok güzel eğer o kadar şişeyi temin edebilirsen gayet güzel olur 🧡
uslukizinannesi Fatmaa123 çok güzel şişe ben de alacaktım ama sadece mango ananaslısı varmış kim içecek onları o kadar ya limonlu Elmalı falan niye yoookk😔
Fatmaa123 uslukizinannesi ben karadut ve limonlusundan aldım 12 tane şişem oldu bi 12 daha alsam yeter sanırsam
Yldzhh Harunfatma Ben şisenin dibine akvaryum kumu doldurdum ağiz kismindan biraz daha asagiya hasir ip doladim içine yapay bi ciçek aldim en sonda melekli isim yazdirip yapistiricam banyo ya da lavoboya süs olacak 😂🤗
Yldzhh aynlll şisenin dibine akvaryum kumu doldurdum ağiz kismindan biraz daha asagiya hasir ip doladim içine yapay bi ciçek aldim en sonda melekli isim yazdirip yapistiricam banyo ya da lavaboya sus olacak
Fatmaa123 Yldzhh oda iyimis canım bende renkli kolonyayla yapılanı görmüstüm senin yaptıgın şekilde güzelmis
uslukizinannesi Fatmaa123 karadut ve limonlusu var mı hangi BİM’e gitsem sadece mango ve ananaslısı vardı nereden aldınız?
Sevdaninmucizesi Fatmaa123 ben biri yaparken YouTube izlemiştim bende öyle düşünüyorum denizci konsepti yapmıştı hatta çok beğenmiştim bende denizci konsept çok severim polo şeker ile de süslemşti