Gulsahural Kızlar sonunda doğurabildim ama hiç kolay olmadı fakat kesinlikle bünyeden bünyeye fark var ben kontrol için gitmiştim 2 cm açılmam vardı sonrasında evim hastaneye uzak diye yatısm yapılacaktı devlet hastanesiydi doğum da her hangi bi sıkıntıya karşı alinabilecek önlem yoktu yeni dogan ünitesi küvez anestezi vs hiç biri yok herr neyse bunları kabul ettigimize dair evrak imzalamamizi istediler haliyle kabul etmedik hoppa başka hastaneye arkadaşım 2 buçuk ay önce doğum yaptı gideceğim hastanede devlet olmasına rağmen çok memnundu oraya gitmeye karar verdik gittik kayit vs durumu iza ettim acilden girdim kontroller derken çıktım doğum haneye hiç kıvranmyorum sancm var ama had şafada değil sonra suni sancı vermeye başladılar ve resmen işkence başlamıştı ilkte derin derin nefes alıp sürdürüyordum ama sonra daha da sıklaştı ve dayanılmaz hal aldı onca yatan doğum bekleyen kişiden bi benim sesim çıkıyordu çünkü gerçekten dayanamıyordm ağlayarak ben yapamıyorum sezaryen istiyorum dayanamiyorm diyorum ama devlet malum nereye alacak sezeryane açılma olmuyordu 3 cm di sadece sonra 4 oldu 5 oldu hepsi bu kadar bana sancı geldiğinde yattığım yerden bacaklarımı çatala koyar gibi tutmamı ve ıkinmami söylediler yapmaya çalışıyorum ama o acı ona müsade etmiyordu artık aklımda tek birşey vardı bitsin sadece bitsin aksine olmuyordu suyumu patlattılar yattığım yerde daha hızlı acilmam olur diye sonrasında 5 ebe falan saydım hepsi tek tek açıklığı kontrol ediyor yeter artık dedim o ara bebeğimin kalp atışlarında sikinti oldu bana oksijen vermeye başladılar hemen ardindan burnumdan nefes almamı söylediler her neyse düzene girdi çok şükür oğluşumun kalp atışları hadi doğum haneye dediler ama açılmam o ara 10 vs yoktu eminim çünkü çok yavaş gidiyordu zar zor girebildim o kapıdan sonra çatala çıktım erkek bi doktor baş ucuma dogru geldi anlam veremedim sonra bana ikin demelerine kalmadı erkek doktor bastırmaya başladı kaburgalarımâ dedim ki mümkün değil ıkinamam üstümde benim kaç fazlam ağırlık yapıyor yani mümkün değil sonra kesi attıklarını fark ettim hissettim doğum sancsının yanında sinek ısırığı her neyse çok zorladilar dedikleri herşeyi yaptım buna ragmen zorlandilar bu bence vücuduma alakalı birşeydi sonunda bi baktım ki son defa haydi dediler inanın bi anda o yapamam olayları bitti ve bitsin de kurtulayım diyordum yaptım minnoş sarı oğluşum gelmişti fakat bi problem vardı ağlamıyordu ben çatal dayım o karşımda sesi çıkmıyordu öyle korktum ki neyi var dedm neden ağlamıyor dedim birşey yok kontoller yapılıyor dediler sonra bi miyaklama sesi allahım dedim çok şükür... 10 mayısta geldi oğluşum mis gibi uyuyor simdi yanimd anneler günü hediyem çok şükür ama tekrar bi gebelik deseler asla ve asla normal doğum demem 😀 baya uzun oldu kızlar ayrıca sancı çeken çocuk isteyen kimler varsa o sancıları çekerken dua ettim rabbim hayırlısıyla kabul eylesin
[silindi] Gulsahural gözünüz aydın biraz sizi yıpratmış sancılar ama değdiğine eminim🤗 saglıkla büyüsün paşa 🙏🏻💕
Lee Gulsahural Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah uzun ömrü olur canım inşalllah bizede nasip olur umarımcanım bitmiş gibidir şimdi
Yasemincifci Gulsahural göüzünüz aydında ben bir yeri anlayamadım size ıkın falan demedenmi erkek olan bastırmaya başladı kaburgalarınıza
Defne123 Hayırlı olsun kuzum sağlıkla büyüt bebişini 🥰 açıklığa bakarken üstüne örtü örtüyorlar mı yoksa orana bakarak mı kontrol ediyorlar daha hiç çatı muayenesi olmadım utanıyorum biraz 😒
Gulsahural Defne123 karışıyor kuzum valla en son ben odada yanımda hasta varken açmış örtüyü ikiniyordm oyle dedikleri için