Mryu Selam kizlar , sorum olacak . Sizdede oluyormu bilmiyorum ama hamileyken kalp carpintisi oluyormu arada sizdede ? Kalp acayip atiyor cifter cifter sanki su fokurduyormus gibi nasil anlatsam demin yasadim bi acayip oldum korktum ilk defa boyle oldu
Duuyguum Mryu oluyormuş ben de korktum bi ara panik yapınca daha kötü oldum ama arada çarpıntı gibi bişe oluyo bende de
[silindi] Mryu Daha dün akşam oldu bana. Böyle üst üste atıyodu sanki bi an panik oldum noluyo diye. Allahtan saniyelik sürüyo
gulsenkuseri Mryu hamilelikte çok normal canım. Bende yaşıyorum zaman zaman. Öyle olunca oturup sakinleşmeye çalışıyorum
Menis21 Mryu Benim normalde panik atağım var 3 aylikim daha bisey olmamıştı bu surecte taki bugüne kadar bugün hem biraz tansiyonum cıktı hem çarpıntım oldu
LINDAMAY Bende de oldu kardiyologa gittim. 2 gün holter takıldı, ultrasonla da incelediler ama herşey normal çıktı. Gebelerde damarlarımız genişleyip kan akışımız hızlanıyormuş. Bu sebepten arada çarpıntı hissetmen normal dedi
Mryu LINDAMAY ay iyi bari ama nasil bir his bi anlik cok korktum sanki kalbim agzimdan cikicakmis gibi oldu😖
Mryu Duuyguum evet aynen oyle kalp ritmini bozuyor gibi cok acayip ama yorumlari okudugumda normal gorunuyor
Mryu [silindi] evet aynen oyle bana da bu aksam oldu uzaniyodum bi an pitir pitir ust uste atmaya basladi bi kac saniye cok korktum
Mryu gulsenkuseri çok sukur kotu bisey degil tum hamileler yasiyabiliyormus bu durumu .. cok urkutucu bende sakin tutmaya calistim kendimi ama kendi kendime diyodum o an noluyooo yaaa diye bi an panik yaptim
Mryu Menis21 gecmis olsun canim yorumlari oku istersen herkes te oluyormus normalmis elimizden geldigi kadar sakin olalim dinlenelim kendimizi yormiyalim
Esra7261 Mryu ekstra atım olabilir onlar. Kalp düzenli atıyorken arada bir normal seyreden ritim bi anlığına bozulabiliyor.
Mryu Esra7261 aynen sanki kalp depremi oluyor 😀 cok sacma bi laf ama nasil anlatacagimi bilmiyorum kipir kipir