RabiaMm Kızlar 20 haftamız bitti bizim. Artık nadir ve hafif de olsa bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum. Ancak benim karnım çok belirgin değil, yatarken karnıma bakıyorum göbeğimin yan tarafında kalp atışı gibi atmalar oluyor.. bu nedir acaba bilgisi olan var mı?
Pamuk34 RabiaMm bebeginizin tekmeleri hareketi bende tam 20 hafta 2 gunlugim 20 . Haftam doldugu gece basladi 😂
Pamuk34 RabiaMm ikinci gebeligim oldugu icin biliyorum cnm o hareketler haftasi ilerledikce cok daha net ve acitici Olucak😂
Minik1anne RabiaMm valla canım bebisin pit putları da olabilir yada senin ordaki damarlar iyce belirginlestigi için o da olabilir ama tabiki bebek olması daha olanaklı artık sana dokunuyo annesi
Ebrs RabiaMm duzenli atislar hissediyorsan hıçkırığıda olabilir. Ben 31+5 haftaligim yeni yeni dikkat ediyorum, doktoruma sordum hıçkırıktir o dedi 🤗 belki seninkide öyle biseydir
anapanda12 28 haftadayım 17. Haftadan beri sağımda solumda göbek deliği çevresinde sürekli kalp atması gibi oluyor elimi koyuyorum tıpkı kalp gibi sanırım büyüyen rahimden dolayı karnımızdaki damarlardan geçen nabzı hissediyoruz
Pamuk34 RabiaMm erkek cnm ilki Kizdi kizimdada ayni tarihte hamile Kalmistim kizim 23 eylulde dogdu ikinci sezerysn olcagi icin eylulun ilk haftasi olucak bnm Nsipse😍🙏
Ga35 Ankara-06 ikinizinkide benim doğum günümde doğucak demek ki 😄 bende 20+3 günlügüm o kdr cok istedim ki kizim benle aynı gün doğmasını 25 eylül gösteriyor insallah 28inde doğar 🐛🌺🤪