Artik 37+4 olmustuk cuma günu hastanede randevumuz vardi... Hastaneye gittikk ogluşumla hersey yolunda oldugunu herhangibi bir acilma falan olmadigini ögrendik haftaya cuma icin randevu aldikk ve evimize dönduk.. Cumrtesini gayett guzel atlatikk pazar günü babamiz izinliydi son gunlere geldikk biraz naz yapalimm malum bide izinli o gun gun boyu agrim var dedim bellim agriyor falan dedim ama hicbiseyim yoktu söylemesi ayip hazirlayamam dedigim icin yemegimizi falan disarda yedikk elimizde bi cekirdek aldikk yürüyüs iyi olur dedi esim buyuk bi park var oraya dogru gittik otrduk falan eve geldik.. Gene soylemesiayip iliskide bulundukk doktrmm bu zamanlarda dogum icin kolay olacagini soyled iliskinin işte duş aldimm duştan herzamnkine nazaran erken çıkmişim noldu agrinmi var erken ciktin dedi esim evet dedimm ama hala en ufak agrimm yokk bi dedi annenleri telaşa vermeyelim dedi benim annemde kayinvalidemde memeleketeler uzaktalar nede olsa teyzeni ara bi sor dedi hastaneye gitmk gerekirmi oda ne olur olmaz gidin bi dedi eşim zaten bunu duydu duemaz yerinde bnm dogum çantam falan hazir degill ivine koyacaklarmi neyimi bi köseye koydumm ama çantada degil yani çanta ne almadn gittik esimin halsida geldi yanimizda kadin sabah ise gidecek benim sancim yokk vijdan yaptimm oda diyorki yalan sancidir bende diyomm bi serum yer gelirim falan iceriye girdimm ki ne desinler açilma baslamas sabaha karşi dogum 😁😁 ben şok oldumm yardimci bayan uzerimi degistryir önluk giyidereck kolumda serumm uzerim de dar seyler zor cikiyor alyansim parmagimda cok şismedigim icinn alyansimi falan hamilelikte de huc cikaadik kolye var iceri kimseyi almadilar esimi halsini falan alyansi neyi nereye koycagimi ne yapcami bilemedim bi teleşa icinde dedi onlari eşine ver hemde dogum sabah de dedi esimin yanina gittim oda şok oldu 😂😂 iste gece annem bindi otobuse geldi yanima sabah 10.30 gibi falan doguma girdim 11.30 da falan ciktim sabaha kadar ntsde bagli yattim bnm meceramda buu simdi pâşam mart 7 de 2 yasina girecek Rabbim herkese versinnn herkesee guzel macerlr yasatsnn insallhh