[silindi] MinikAdamimmm Bizde 15+4 düz iki gündür kıpırtı hissediyorum 😀 Biraz erken ama doktorum olabiliceğini söyledi
zynp1512 MinikAdamimmm ben bebeğim çok minnakken de onu dalganma gibi hissediyordum ama ilk vuruşunu 17 haftamda hissettim ve gerçekten bebeğimmi diye inanamadım ascık kaldı sabret 😍
Mugeboz1 MinikAdamimmm ben dün sanki ufacık bi hareket hissettim ama bir daha yok .sürekli takip ediyorum kendimi dinliyorum :)
MinikAdamimmm Ayy ne güzel herkes erkenden hissetmiş . Bana 20.haftandan sonra hissedersin diyor herkes 🙄 bazen böyle sessizce yatıp bekliyorum hissederim belki diye ama çıt yok 🤣
Mugeboz1 MinikAdamimmm bende 15+5 im . İkigündür sol kasıkta ağrım var devam eden şiddetli değil ama kendini hissettiriyor. Benim gibi yaşayanınız varmı
Cagladevecioglu Mugeboz1 vsr canm benmde oyle ara ara vuruyor kanaman yada lekelenmen varmi yoksa suan heryerimiz agrabilirmis rahim buyudugunden
Bosnian17 Mugeboz1 bende de birkaç gündür sol kasık ağrısı oluyor ben de anlam veremedim heralde rahim büyüyor onun ağrısıdır dedim çok şiddetli değil çünkü
Mugeboz1 Cagladevecioglu kanamam 3 hafta önce felan vardı progestan kullandım bitti cok sükürr . Yinede ağrı devam edince ister istemez endişelendim
Aby34 Ben de 15+3 birkaç gündür ufak kıpırtılar seğirmeler hissediyorum belim çok ağrıyor akıntım iyice arttı yavaş yavaş büyüyoruz❤️Hepimiz Ekim anneleriyiz galiba🙏
Cagladevecioglu Mugeboz1 doktorunu ara yada git canm hicbiseyi ihmal etme ben sertlesio karnm diye gittim dun bi baktilar kanim 8 e dusmus mtlaka gt
Nurten64 MinikAdamimmm 18 inci haftadan itibaren hissettim şuanda 21 hafta 1günluk çok güzel ni duygu sabahları onun kipitisiyla uyanıyorum gün içinde hareket ediyor zaten herşeyi unutuyorum ozaman 😊😊
esmaakts MinikAdamimmm bende 18+4 ama hala tık yok , sadece sağ yada solda genellikle sertleşme oluyor ara ara 😊😊