Birisi 6+3te gittim kalp atışı duyulmadı çok erken diye. Bu aralıkta duyan var mı ? Varsa tam olarak kaçıncı haftadaydınız ?
GoncAli Birisi canim bazen gec döllenme oluyor duyulmuyor. Ben 5+3 duydum. Ama İnan her bebekte farklılık gösteriyor. Görümcem 8. Haftada duydu ve cok tatlı bir kızı var. Bence önümüzdeki hafta duyarsın insallah
Zezey beta hcg 1500 üzeri çıkınca duyuluyor benim bildiğim ama endişelenmeyin çünkü bazı gebelerde 8. haftada bile duyan var
Birisi Ne kadar erken vakitlerde duymuşsunuz maşallah=) Benim etrafımda 8. Haftadan önce duyan olmadı hiç.
SelinSeliin Tam 6 da duymuştuk ama herkes duymazsan sakın korkma demişti bence endişelenme sende erken daha
Birisi gayecee ay en yakın sizin durumunuz bana 🙈 bir kere boş gebelik geçirdim endişem biraz da ondan. Ama bu sefer embriyoyu gördük nokta kadar. 7+5te diğer kontrolüm.
Busee09 Birisi ben 7.haftada duydum canım küçük diye duyulmaz belki biraz büyüsün bebiş duyarsınız inşallah 🙏
Anneolcam Birisi yok canım bende 6 da gittim duymadım. İki hafta sonra dedi Cuma gidicem doktor ben duydum ama çok küçük duyman için 7 haftalık olması gerek dedi 🤷♀️ Hayırlsı bakalım