Syh_bayan lkayRazgatLolu yok canım gostermedi kendini daha yarın kontrolm var belki belli olur bu sefer
Ahmetasafmommms lkayRazgatLolu aynen benimde erkek ve sabah yataktan zor kalkıyorm ağrım çok oluyo belimde
cevriyetoy Syh_bayan bende de o haftalar da başlamıştı şimdi 22+6 dayiz artarak devam ediyor geçmiyor malesef
Yazelimm Syh_bayan ahhh ben ne çektim nee ilk 3 ayımda yuruyemedigim günler bile oldu ağrıdan 3.ayın sonunda geçti 27 haftalığiz şu an tekrar gelio ağrılar hissediyorum yastık köy bacaklarının arasına uzan geçmiş olsun
Syh_bayan Yazelimm benimde ilk aylarda vardı bel ağrım yine var bu böyle devam edecek heralde 😊 sadece bacak arasına değil önüme arkama hep yastıkla donatiyorum uyuyamıyorum desteksiz
TubaKorkmaz Evet bel ağrısı olunca gerçekten erkek oluyor benim 5 haftamda şiddetli bel ağrım başladı doğumum yaklaştı şuan bel ağrım gene var
betulclk benim bel ağrılarım 19.haftada başladı ve hiç geçmeyecek gibi çok ağrıyo amaaa kız bekliyoruz 👼
lkayRazgatLolu Ahmetasafmommms daha 10 dayız 12. Haftaya girerken gidicem. Erken öğrenenleri okudukça heves ettim hep😬