Syh_bayan 14 hafligim 2 haftadır bel ağrılarım var doktor normal dedi arkadaşlar sizde de oluyor mu ? Bazılari erken başlamış ağrın diyor ne diyosunuz😊
cevriyetoy Syh_bayan bende de o haftalar da başlamıştı şimdi 22+6 dayiz artarak devam ediyor geçmiyor malesef
Yazelimm Syh_bayan ahhh ben ne çektim nee ilk 3 ayımda yuruyemedigim günler bile oldu ağrıdan 3.ayın sonunda geçti 27 haftalığiz şu an tekrar gelio ağrılar hissediyorum yastık köy bacaklarının arasına uzan geçmiş olsun
Syh_bayan Çok ağir işler zaten yapmıyorum kuzum Rahım büyüyor oyuzden agri yapiyormus bazen bacağına da vuruyor ağrısı. Normal seni eğer sorun değil 😊
Syh_bayan lkayRazgatLolu yok canım gostermedi kendini daha yarın kontrolm var belki belli olur bu sefer
Ahmetasafmommms lkayRazgatLolu aynen benimde erkek ve sabah yataktan zor kalkıyorm ağrım çok oluyo belimde
Syh_bayan Yazelimm benimde ilk aylarda vardı bel ağrım yine var bu böyle devam edecek heralde 😊 sadece bacak arasına değil önüme arkama hep yastıkla donatiyorum uyuyamıyorum desteksiz
TubaKorkmaz Evet bel ağrısı olunca gerçekten erkek oluyor benim 5 haftamda şiddetli bel ağrım başladı doğumum yaklaştı şuan bel ağrım gene var