Veranur Kızlar sağ kaburgam agrıyor bugün bulasık falan yıkadım biraz acaba ondnmı oldu benim gbi olan varmı
nur1u Veranur Hayır. Bebek şuan makat pozisyonunda olduğu için kafası kaburganıza ağrı yapıyor. Artık büyüyor tabi birde. Kaburga ağrısı çok zor yatsan geçmez kalksan geçmez malesef bebek baş aşağı dönene kadar o ağrıyı çekiceksiniz😔
Minik1anne Veranur bende 24 haftaligim ve evet çok aşırı ağrıyor ayakta dururken yerde otururken falan doktora sordum karnımız büyüyüp bagirsaklarimiz yukarıya çıktığı için oluyormuş büyüdükçe bel kaburga ağrısı cekebilirmisiz
buketcift2201 Veranur onunla çok alakası yok o olan bir şey zaten çoğu hamileler de çok gerilme çok eğilme çok hızlı iş yapma sonra ağrı giriyor bacaklara kasıklara
Tugceordahan Benim her gece yataga girdiğimde kaburgalarımda batma ağrı oluyor. Bebeğimin büyümesindendir diye düşündüm. İnternette de hep bu yönde yorumlar
zeynepozgl Sol kaburgam ağrıyor benim de şu 2 haftadır 28. Haftadayim Özellikle akşam saatlerinde ağrı başlıyor
Veranur Minik1anne sol tarafta bişey ypk sag inanılmaz agrıyor sanki bişey olmus oramam etim çürümüş gbi ovalaynca öle bi agrı oluyor cok garip
Shda Veranur birebir aynı şeyi yaşıyoruz. Sağ tarafta ne üzerine yatabiliyorum ne de dokunabiliyorum🙄 25. Haftamdayım bir hafta sonra şeker yüklemesi için dr a gidicem o zamana kadar geçmezse sorucam artık.
Veranur buketcift2201 haklısın canım zeytinyagı ile ovaladı eşim inş faydası olur baya zor bi agrıymıs
Veranur Minik1anne canım zeytinyagı sürüp ovaladı eşim biraz rahatladım sende dene istersen inş sanada iyi gelir
Minikaydoganlar Veranur benimde ağırıyor ama bebek baskı yaptıgı için senin daha erken yapar mı bilmiyorum canım
Veranur Minikaydoganlar bilmiorumki bitanem belki benimki yorgunluktanda olablr tencere falan yıkadım bi sürü bulasık birikmişti
Veranur Gamzeemrmrt benmde bacaklar fena canım doktoe kalsiyum hapı verdi sen kullanıomusn kalsiyum magnezyum