Kivilipastaa Kızlar enfeksiyon var bunun için ne yapmalıyım? Ne geçirir tam olarak bulantımdan ölüyorum akıntı da cabası 🤕 Ve kabızlıktan nasıl kurtuldunuz lütfen yardım edin kaç gündür karnımdaki agrı yüzünden kıvranıyorum 🥴
[silindi] Kivilipastaa Enfeksiyon için doktorun ilaç vermedi mi? Bol bol su içmen lazım enfeksiyon için. Kabızlık içinde kayısı önerebilirim ve yürüyüş yap bağırsakları çalıştırıyor
Elif7781 Kivilipastaa ne yaparsan yap doktorun verdiği ilaçları kullanmadan geçmiyor birde ben kullandığım halde bitince tekrar ediyor anlamadim gitti 🤦🏻♀️
Meryu Kivilipastaa elmA sirkeli su ile taharetlen ev yoğurdu bol tüket ve pamukla genital bölgene sür
Sinembuse Kivilipastaa sabah ac karınla 2 tane kayısı arkasından ılık su sonra bu yarim saat bekle yemeğini ya canim ben beyaz lahana yiyorum çiğ sütünde faydası oluyor 2 3 bardak içtin mi inşallah sanada iyi gelir .
Rabiabck10 Canım hamileliğimin başlarında bende çok oluyodum ayaklarının altına sıcak su torbası koy ve bol bol su iç ama doktora gitmeni öneririm tek kullanımlık illa veriyor bi kere içiyosun geçiyo günlerce o sancıyı çekmene gerek yok
Sinembuse Kivilipastaa hamilelikte enfeksiyon hiç geçmiyor hep var Malesef sirkeli sula taharet al bol bol su iç ve çamaşırını sürekli değiştir pedlerde enfeksiyon yapıyor ben hep kalın peçete kullanıyorum.
Meryu Kivilipastaa ev yoğurdunu canım içinde doğal probiyotik olduğu için çok iyi geliyor suyunu da içebilirsin çok etkili ama sür genital bölgene iyi geliyor
Tgbanne Kivilipastaa İdrar enfeksiyonu için, booool boool su iç, 3-3,5 litre arası , tek çözüm yolu bu , doğal yöntem 😁😆👍🏻😇 Kabızlık için de , aç karnına kuru kaysı ve ılık su iç hiç bişeyin kalmaz canım 🥰😇👍🏻
Kivilipastaa Hepinizden tek tek Allah razı olsun canlar 💜dediklerinizi uyguluycam inşallah tez zamanda gecer 🌸