Nurysf Merhaba kızlar. 1.5 yaşında normal dogum ile kavuştuğum bir kızım var. Sürpriz bı gebelik sonucu ikinciye hamile kaldım üstelik öğrendiğimde tam 10 haftalık olmustu. Başlarda üzüldüm ağladım hazır değildim ama zamanla kabulleniyo insan snra iyiki olmuş dedim. Ama 22 Mart sabahı 29 haftalık erken doğum yaptım. Normal bir gün geçirdim akşam uyurken hafif ağrım vardı kendimi yordum diye düşündüm ve yattım. Gece saat 5.30 gbi ağrım dayanılmaz olmuştu. WC gitme isteği vardı sanki gaz sancısı gbi girip çıkan bir ağrım oldu. Bekledim takip ettim geçmedi eşimi uyandırdım çünkü dogurcagimi hissetmiştim ve artık agrilarim dayanılmaz olmuştu. Bulundugumuz ilcede tek bı tane devlet hastanesi var oraya gittik ve muayene de tam açıklığım olduğunu öğrendim orda doğum yaptrmiolar başka bir hastaneye acil sevk ettiler. Saat 07:22 de bebegim ters olduğu için ve kalp atışı neredeyse yok gbi olduğu için acil sezeryana aldılar. 1390 Gr 39 cm bı beyfendi katıldı aramıza. Ama tabiki çok minikti ve yer olamdgi için bebegimi başka hastaneye sevk ettiler. Tam 50 gündür kuvoz yolu bekliyorum. Çok şükür çok iyi toparladı. İlk hafta 1100 grama kadar geriledi şuan 1750 Gr. İki gün sonra yani anneler gününde bebeğimi evimize getiricez. Bizim korkulu endişeli şaşkın ama mutlu sonla biten maceramiz çok şükür sağlıkla son buldu. Artık uygulamayı silicem kalbini kırdığım birileri varsa eğer hakkınızı helal edin. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın. Kimsenin kucağıni boş bırakmasın. Bir bekleyiş içinde olanları feraha erdirsin..
Aygl Nurysf agriniz neredeydi peki 29 haftaligim bende kac gundur dayanilmicak bel sirt agrim var en son 1 hafta onceydi kontrolüm rahimde açıklık yok dedi doktorum ama korkuyorum bende
Skryszn Nurysf Allah mutluluk huzur sağlık versin inşAllah Bende küvez yolu bekliyorum 20.gün 1700oldu ama vermiyolar
Ayserhnckn Nurysf maşallah ne güzel ne mutlu size 🥰 inşallah sağlıkla kucağınıza alır evinize götürürsünüz. Bir şey sormak istiyorum bende 28. Haftamdayım önceden çok hareket ederdi şimdi o kadar hareket hissetmiyorum ama çok yoruluyorum gün içinde ondan da olabilir diyorlar içerde bir yerde sürekli toplanıyor bazen aşağıya çok baskı yapıyor erken gelirse gelmek zorunda olursa diye korkuyorum sizinde böyle bir durum olmuş muydu yoksa hareketleri hep normal mi seyretti?
Nurysf Bu arada öyle bir şiddetli şekilde bir fırtına gibi gelip girdi ki hayatımıza adını Poyraz koyduk 🤭
Nurysf Aygl kuzum direk kasıklarıma vuran bı sancıydı. Gaz sancısı gbi batıp çıkan bı ağrı ama çok daha siddetlisi😅
Nurysf Skryszn 1800 civarı veririm demişti Dr ama yaklaşık 2 haftada normal besikte yatıyor. Herşeyi temiz çıktığı için taburculuk verdiler
LINDAMAY Skryszn geç olsun güç olmasın. Allahım sağlıka kucağınıza almayı nasip etsin ve ilk ve son ayrılığınız olsun 🙏
Nurysf Ayserhnckn benim erken doğuma dair hiç bı belirtim yoktu. İlk doğumum da 37.haftada 5 cm aciklikla ağrısız şekilde normal muayene sırasında tesadüfen farkedilip doğuma alindim. Ve çok hızlı oldu. Bununda erken doğacağını hissetmiştim ama bu kadar erken beklemiyordum 🤦 gün içinde siz de aynı anda hareket ediosaniz hissetmezsiniz birde yeri daraldığı için hareketi az ama sert olur. Kendinize dikkat edin lütfen zor bı süreç rabbim kimseye yaşatmasin 🤲
LINDAMAY Nurysf anneler günü hediyen olmuş 🙏 bu dünyada yiyecek ekmeği olan bebek ne kadar erken doğarsa doğsun yaşıyo işte en büyük örneği de sizsiniz. Rabbim evlatlarını senden, seni onlardan ayırmasın.
esractn Nurysf Hayırlı olsun 16gun once bende ikizlerimk dogurdum acil sezaryan ile. Simdi kuvozdeler insallah bende sizin gibi kavusabilirim ikizlerime 🤲🏻🙏🏻 Moral oldunuz bana 28+6 da dogum yaptm bende 😔😔
Nurysf esractn ikizlerin süreç biraz daha uzuyor tabiki ama sagsalim çıksınlar da gerisi önemli değil rabbim sabrınızı artırsın. Bizim ev ve hastane arası tam 2 saat sürüyor ve eşim nobetli çalışıyor. Birde evde kızım olunca 3-4 gün arayla gdebiloduk en zoru bu oldu bizim için insan hergün gitmek istiyor🤦 umarım sizde kısa sürede kavuşursunuz moral ve süt en önemli şey onlar için de sizin içinde 🤗