Minikaydoganlar Merve6475 rabbim kucagına yavrunu almayı nasip etsin ümitsiz olma 15 sene sonra çok sevdiğim bir ablam oğlunu aldı kucagına üstelik kaç kez tedavi gördüler bilmiyorum bile
bebekteyaparimkariyerde Merve6475 canlı hücreyle aşılama denedin mi kuzum.olucaktık sadece zamanını bekliyodur emin ol rabbim herkesin kucağını doldurur.sen ümitsiz olma.yeterki dirayetli ol güZel şeyler düşün.
Merve6475 bebekteyaparimkariyerde aşılama yaptılar da bosvermislige getirdiler ben özen gösterdiklerini sanmıyorum zaten tutmadı testler bile dogru dürüst degildi eksikti yapmak icin yaptılar sadece
Dilaranil Merve6475 rabbim tez zamanda evlat sahibi yapsın sizin🙏🏻Hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻Her dua ettiğimde derim rabbim isteyene nasip et diye 🤲🏻
Sevgiikmr Merve6475 rabbim aratmasın tez xamanda kucaüına almayı nasip etsin inşallah küçük mucizeyi sende tadar yaşarsın bol bol dua et ummadığın anda okur
Minikaydoganlar Merve6475 inşallah canım stres yapıp kendini üzme Allaha bırak bide adet dönemlerinde agır iş yapma ayaklarını sıcak tut
Sevgi1234 Mucizemm55 rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım benim 🤲🏻 O duyguyu rabbim bana ve benim gibi bütün isteyenlere nasip etsin 🤲🏻