Slnrhz Mrvekaya ayy ne bilim herkes bişey söylüyor insanın kafası karışıyor yapsan bi dert yapmasan bi dert artk jiletle başladık
Mrvekaya Slnrhz jilet ile çok zorlanirsin ama canım özellikle son aylarda ağda çok temiz ayda bir gidiyorsun . Gittiğin yer hijyenik ise hiç birşey olmaz yine de içinin rahat olması için doktorunada sorabilirsin
Aysegolcuk Fasulyem22 benim epilasyon makinesi var kollarım altı bacaklarımı falan onunla alıyorum genital bölgemi jiletle alıyorum zorda olsa aynanın karşısına alıyorum hem jiletle hem eldivenle
Fasulyem22 Aysegolcuk epilasyon makinesi bende hep batık yaptı bir kaç sene önce gerçi şu an bir önemi yok ama 😊
Fasulyem22 Susuem evet kesinlikle ama ben lazere gidiyordum daha öncede ağda yaptırmadım bakalım biraz lüks yerler daha hijyenik olur diye tahmin ediyorum
Kubra-91 Fasulyem22 normalde hep bu şekilde alıyordum ama bugün de denedim iyice zorlaşmış😀 geçen sefer de zordu ama gitgide zorlaşıyor ama hiç kendimi zora sokmadan aynayla yaptım en rahatı öyle oldu çünkü asla göremiyorum eskisi gibi karnımdan dolayı☺️
Ecmbalci Fasulyem22 jiletle alıyodum zaten haftada bir banyoda senelerın alıskanlıgı hamılelıkte ısıme yaradı o kadar alısmısımdı bakmadan alabılıyorum hıc zorlanmıyorum :D