Zehralismail İyi akşamlar kızlar. Bişey sormak istiyorum. Son zamanlarda çıkan bi konuyu paylaşmak istiyorum. Anne adaylarının çok fazla ultrasona girmemeleri gerektiği söyleniyor. Bi defa düşük yaptım bebeğimin kalbi durmuştu. Şuan 8+2 yim. Karın kasık ağrılarım var diye dr a gittik 11 gün önce ve dr um düşük tehlikesi var rahmin çok fazla kasılıyor dedi günde 3 progestan verdi o gün bebeğimin kalp atışlarını duyduk. 15 20 gün sonra gelirsin dedi. Dayanamıyorum artık. Yarım gitsem dr a. Ultrasondan kalp atışlarını dinlesem nolur :(
Ozlemsvr Zehralismail Canım ultrasonda Röntgen cihazı kadar olmasada o da radyasyon yayıyor. Seni anliyorim korkuyorsun ancak bu da zararlı bebeğe. Benim bir buçuk ayı bulurdu gitmem..
Htcgkn7301-- Zehralismail Ilk 3 ay bende çok sık gittim sebebi ise lekelenme olması her lekelenme olduğunda panik oluyordum 3.aydan sonra ayda 1 gitmeye başladım
kr1907 Zehralismail gitme bence kafanızda başka şeye yönelt birkaç güne alışırsın gitmemeye inşallah içini de ferah tut 2 hafta sonra gidersin ☺️
Nisansimge Zehralismail ultrason ses dalgalarıyla görüntü sağlıyor her hangi bi zararı yok ben nerdeyae 1 hafta 10 güne doktortayım 24 hafta oldu her ağrıda gidiyorum vala
Zehralismail Ozlemsvr o üüzümtütü yaşadığım in üzerine bide riskim var. Duramıyorum. Daha çok aklıma kötü şeyler geliyor :(
anapanda12 Ben en başından beri 6. Haftadan 28. Haftama kadar iki haftada bir muayne oluyorum düşük tehlikem var ve 15 günde bir bebeğimin iyi olduğunu duymak psikolojime de iyi geliyor. Daha geçen hafta pazartesi doktordaydım bugün yine gittim
Zehralismail anapanda12 evet benimde psikolojim iyice bozuldu :( duymam gerek. O korkuyu yaşadım bi kere. Doktorunuz bişey demiyor mu o kadar sık gitmenize
Zehralismail Htcgkn7301-- ben de lekelenme yok ama işte ağrılarım oluyor. Bide karnımda tuhaf bi Ağrı var dünden beri. Hani insan birden ağır bişe kaldırır ya karnında göbeğinde bi zorlanma ağrı olur. Öyle bi ağrı. Çok korkuyorum
DnzNhr Ben 6.haftamda gittim sonra 1 hafta arayla 9.haftama kdr gittim ☺️ Daha sonra 3 hafta ara verip 12.haftamda gittim 2li tarama testi için şimdi haftaya yine gidicem😃
Zehralismail DnzNhr bende 2 defa dinledim kalp atışını ama ne biliyim. Herkes girme ultrasona diyo ya :((((
Zehralismail Nisansimge rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Gitmesem aklıma daha kötü şeyler geliyo. Napıyım çarem yok :(
kr1907 Ben 3 Mayıs da gittim doktor 1 ay sonra gel dedi özel bu arada ilk bir kaç gün 1 ay nasıl geçecek dayanamam giderim dedim şimdi inşallah ağrım falan olmazsa gitmicem 1 ay ki benim daha 7. Haftam annelerimiz hiç gitmeden doğurmuşlar
Zehralismail kr1907 eskiden ama bu kadar çok sakat bebek ölen bebekyoktu bence :( eskide yaşayanlar daha sağlıklıydı.
anapanda12 Zehralismail tam tersi on beş günde bir kendi çağırıyor ayrıca ultrasonda ses dalgaları kullanıyo öyle zararlı bi radyosyon olsa bunca hamilenin çocuğu engelli olurdu kimse sağlam çocuk doğurmazdı sonuçta kontrol için gerekli
Htcgkn7301-- Zehralismail Canım için rahat eder en azından bence git doktorlar hiçbirşey demiyor emin ol niye geldin gibisinden git yani
DnzNhr Zehralismail ben kızımda defalarca girdim şuan 8 yaşında çok şükür Rabbim korudu içini ferah tut ama eğer huzursuzsan ve sağlık açısından görüneceksen mecbur ha KEY’den gidip gidip yaparsan ara vermen daha sağlıklı❤️🥰
Nisansimge Zehralismail git tabi kaygı streste bebeği etkiliyor sonuçta inş bişey olmaz Allahın izniyle