Reykzy Ben hastane çantamı hazırladım ama bebeğin ilk giyeceği takım kan oluyor diyenler var en sevdiğim takımını koydum kan olmasını istemem yani zaten bebek deterjanları çok leke çıkarmıyor bide kan lekesi tecrübeli anneler denemlerini paylaşırsa sevinirim
Mervecrinim Reykzy öyle bişey yok mis gibi kokuyor hatta bebek temizlenip gydırılıyor yani bizim olmadı hiç mis gibiydi
Elifee Deletedmom133 yok canım benimkinin göbeği falan kanamadı hatta tek takım yetti bende dört tane koymuştum hiç abartıldığı gibi değil
Yusbur Reykzy bazı hastaneler bebekler doğduğunda yıkıyor bazıları yıkamıyor sadece siliyormuş canım yıkarsalar kan olmaz
Ozlemsvr Reykzy Güzel silerlerse bir şey olmaz. Mesela benim bebegim sacli olduğu için sadece saçında vardı kan vucidunu guzel silmişlerdi özelse özeller yıkıyor diye biliyorum... Leke olursa koslayla çıkartabilirsin canım.
Ozlemsvr Reykzy lekenin üzerine dök öyle makinaya at kendi deterjanını da koy yoka canım .Bebek alışsın sonra hassas olur vücudu diğer deterjanlara benim bebegim bir şey olmadı..
Deletedmom277 Reykzy Canım oğlum için verdiğim takimi giydirdiler hicbir şey olmamıştı tabii öyle güzel yıkamıyorlar ama kan falan da olmadı
Sevdaliza Canım bende bu olayı duydum bazısı çocuk kanlı bazısı temiz diyor o yüzdem ilk doğduğunda normal hastane çıkışı giydiricem odaya alındıktan bi süre sonra süslü takımlarını giydiricem
Reykzy Sevdaliza aay tekrar çantayı açamıycam ya çok kötüyüm veririm birini eksik varsa istesinler nirini çok ayrıntılı hazırlamıştım napıyım artık
Nur19 Sevdaliza birşey sorabilirmiyim kıyafetlerini siz mi teslim ediyosunuz giydiriyorlar. O evre nasıl Oluyor
Gamzeemrmrt Reykzy ozelde temızlıyolar ama bn hwr ıhtımale karsı ıkı takım almiştım ılkını vermıstım renklıydı dıgerı beyazdı ☺️