DiplomaliEvHanimi Timm benimki adetim 6gun gectikden sonra kanda 1166cikmisti canim gebelik testindede kopkoyu 2cizgi vardi gec dollenme olmasina ragmen 😇🙏🏻 En iyi sonuc kan. Bunun icinde adetinin 4,5gun gecmesini bekle duzensizlik yoksa
Dorukunannesi95 Timm yumurtlama gunumden tam 12 gun sonra pozitif cikti idrarda canim ama silikti. Beta hcg 110 çıkmıştı benim
Timm Tamam canim bendede gec dollenme sanirsam.INSALLAH HAYIRLISI OLUR.SAG SALIM BEBEYINI KUCagina alrsn
DiplomaliEvHanimi Timm allah ins sana saglikli bi gebelik nasip eder canim. Benim 28gun once kurtajim oldu 9.haftamda kalbi durdu malsef hayirlisi buymus 🙏🏻😒
Timm DiplomaliEvHanimi Allah yardimcin olsun benimde 3ay evvel 8haftalik bebeyimin kalbi durdu ureplasma nedeniyle.INSALLAH ALLAH HEPIMIZE GUZEL SAGLIKLI EVLATLAR NASIP EDER
DiplomaliEvHanimi Timm amiiin canim ins bende ilk adetten sonra devam etmek istiyorum zaten rahim toparlanana kadr bebek olusmaz
23Zumra Timm rabbim Insallah gonlune gorer veriri bu ramazan ayinda isteyen herkezin yuzunu guldurur ❤❤🙏
Bgmsyl Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum . Şimdi normalde son adet tarihimin ilk günü 13 Mart bu şekilde hesaplaninca 9 . Haftada olmam gerekirken dün doktorum 7. Haftadasin dedi. 25 Nisan olarak alacağız adet tarihini dedi. Halbuki 25 Nisan tahmini döllenme tarihim yunurtlama günüm .adet duzensizligi falan oldugunda böyle olabiliyor dedi . Zaten zaman gecmiyordu iki hafta geri dondum. Bu şekilde bir durum yasayaniniz varmı acaba 🙄