Sezenkarademir Kızlaar 39 haftalık hamileyim. Vajinada sanki bıçak sağlıyorlar gibi ağrı var. Kramp giriyor ve çok canım acıyor. Var mı tecrübeli olanlar?
Ftsfrt Sezenkarademir tecrübeli değilim ama Doğum sancısı falan olabilir belki 🤷🏼♀️Az kalmış zaten bebiş baskı yapıyordur
AnlatmayaGerekYok Sezenkarademir ben sordum bebeğin kafası baskı yapıyormuş ondan olurmuş bende de oluyor
Sh123 Sezenkarademir bende geçen bu konuyla ilgili post açmıştım 32 haftalığım bende de oluyor ama arada bir oluyor. Herkes normal demişti burda🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Sizin de çok az kalmış bence normaldir
Iremgokce Sezenkarademir fikrim yok canım sadece benim ilk başta bıçak saplanır gibi oluyodu 10 sn çol keskin bir şekilde sonea geçiyodu ama henüz sonlara gelemedim bir fikrim yok 😔
Sezenkarademir Suleguless sağol canım. Kaynana postu falan olsa dolardı şimdi ama maalesef kimse yazmıyor 🤦♀️
Ozkrs Benim 32+5 rahim ağzı sınırda batma sebeplerim ondan. Ama herkesin farklı enfeksiyondanda oluyomuş rahim büyüdüğü için de
AsafTubaEmre Sezenkarademir bende aynı durumdayım doktora sordum bebek baskı yapıyo nırmaldır o kadar olacak artık diyo