Minikaydoganlar Kızlar bol su içmem lazım hafife olsa enfeksiyon var memleketimde dağ sularına alıştığım için görev yaptıgını yerin suyu arıtmada olsa kötü geliyor siz su içmek için özel bişey yaptınız mı
GozdeCemre Minikaydoganlar valla bende içemiyorum ama doktor kesinlikle 3 litre içmen kazım dedim 1 litrelik 3 tane şişeye koyuyorum onu bitirine kadar ölüyorum ya 😶
Sadiyy35 Minikaydoganlar valla ben 2 litreyi rahat bitiriyorum ona alıştım ama daha fazlası olmuyor tuvalette yatıp kalkıcam artık o derece hazır su içebiliyorum bende bi tek
DuyguDuman Minikaydoganlar ben 0,5 ltlik dolduruyorum içebildiğim kdr içip tekrar dolduruyorum litrelikler daral getiriyo bana :)
Minikaydoganlar GozdeCemre gitmiyor işte memlekette kaç büyük bardakla içtiğimi hesap edemiyordum burda 3 de sonrası gitmiyor ya
Minikaydoganlar Tugcehar87 tarçın alcam bide taze nane diyorlar onuda deniycem bakalım işe yarar inşallah
Tugbax68 Günlük bir çay bardağı kadar içiyordum oda sırf ilaç için şimdi yanımda su matarasi taşıyorum 1 litrelik ama onu zor bitiriyorum daha fazla arttiramadim
Minikaydoganlar Tugbax68 benimde aynı öyle 1 lt alıyorum elime zorlanıyorum ya sınır koyuyorum olmuyo idrar renginde sarı moralim bozuluyor
OgrtSemaa Minikaydoganlar ayy ben sudan tiksinirim oldum 😥garip bir şekilde ahır kokusu alıyorum. Doktorum içine bir dilim limon at dedi deniycem inşallah faydası olur
Nur0653 Minikaydoganlar suyun içine limon damlatın. Bi kaç yaprak taze nane koyabilirsiniz bazen salatalık atarım içine güzel tat veriyor