blackeagle Merhaba kızlar sağ elim 1 haftadır çok fena ağrıyor uyuşuyor ve şişiyor sabah uyandiğimda daha kötü oluyor.Internette araştırdığım kadari ile karpal tünel sendromu diyor hamilelerde olabiliyormuş.Yaşayan var mı geçmiyor ve işlerimi aksatıyor hep uyuşuk parmaklarım😔
eylulvari blackeagle evet canım benim özellikle geceleri el parmaklarım bükülemez hale geliyor. doktorum muhtemelen sinir sıkışmasıdır doğumdan sonra geçecek şimdilik bir şey yapmayalım dedi.
Modies blackeagle ofiste bir arkadaşımın başına geldi. Yani özür dileyerek kızcağız perişan oldu. İlaçta içemedi. Hamileliği bitti eli geçti hiç birşey kalmadı. Ne diyeyim valla bilemedim. Çok geçmiş olsun
Hmyra blackeagle bende de de aynı durum ve fazlası var parmaklarımı hareket ettirince sanki elektrik çarpıyormuş gibi olup beynime vuruyor doktor b vitamini ve kalsiyum verdi tamamen geçirmedi ama faydası oldu biraz
blackeagle eylulvari çok kötü dimi ya ben kapatamıyorum elimi inanılmaz ağrıyor uyuşuyor sağol canım benimde yarın randevum bir sorucam doktoruma
blackeagle eylulvari @Deletedmom277 kizlar simdi bende doktora gittim sordum nörolojiye elini sar tüm gün ve gece iyi gelir dedi denedim gerçekten bi nebze iyi geliyor sizde yapın
eylulvari blackeagle evrt iki elime birden olduğu oluyor bazı geceler eşim masaj yapıyor ben yapıyorum daha hafifliyor. yukarı doğru tut elini ve açılması için hafifçe masajı dene 🥰
eylulvari blackeagle geçmiş olsun canım normal bez ile mi sargı beziyle mi sar dedi bi krem falan verdi mi
blackeagle eylulvari normal sargı bezi ya da atel dedi krem vermedi canim sarmak gerçekten iyi geldi ama bi iş yapiyim hemen uyuşuyo agriyor napcam bilmiyorum🙁
mrwt157 Benimde ellerimde Özellikle sağ elimde uyuşma hissizlik ödem oluyor çok rahatsız edici gündüz hiçbir iş yapamıyorum gece uyuşmasıyla ağrısıyla uyanıyorum ama artık alıştım 30. Haftamdan beri var şimdi 38. Haftalık oldum inşAllah Doğumdan sonra geçer tek ümidim bu 🤯
blackeagle mrwt157 ayni benim gibi benimde sağ elimde var bir tek iş yapamıyorum senin bayadır varmış zor durum gerçekten bende 1 haftadır var sar elini iyi geliyor😔 geçmeyebilirmiş doğumdan sonra nöroloji dedi emg çekiyoruz geçmezse dedi
mrwt157 blackeagle inşAllah geçer canım doğumdan sonra. Elimde ödem olduğunda oluyor ödem olmadığında ne ağrı ne sızı me uyuşma hiçbirşey olmuyor o yüzden geçer gibime geliyor inşAllah nörolojiye gerek kalmaz. Elimi saracağım canım bu akşam rahat uyurum belki tavsiyenle teşekkürler 😉
blackeagle Hmyra ayni benim gibi oluyormuş rabbim yardımcimiz olsun benim doktor hicbisey vermedi sarıyorum sadece insallah gecer doğumdan sonra hepimizin
mrwt157 Hmyra aynısı bende de var canım elimi hareket ettirince ya da birşeye dokununca elektrik çarpmış gibi oluyor. Gece uyuştuğu zaman parmaklarım bükülü kalıyor çok değişik birşey yaa. Bebişler için katlanıyoruz işte herşeye 🤷🏻♀️🤭☺️
Kubra71 Bendede ayni durum var. Sag elimde karincalanma uyusukluk. Sol elimede gecti artik. 6 aylikken baslamisti suan 9 ayliligim son gunlerim 37 haftalik. Parmaklarimi kimildatamiyorum bazen sabahlari daha cok allah yar ve yardimcimiz olsun doktor banada karpal tunel dedi gecer ddi
blackeagle Kubra71 aynen bende 37 haftaligim elektrik carpar gibi oluyor bazen elini sar gün içinde çok yorma iyi geliyor gerçekten allah hepimizin yardımcısı olsun