Kimyagercik Ben internet sitesindenn2 tane 2li patikli alt 2 tane tulum 1 yelek aldim 100tl odedim 🙂 firsatim olursa magzayada gidicem bugun 🙂
Kimyagercik Minanin_Annesi evet site kitlenmis durumda muslinlerde indirim yok ama agiz mendili lohuse sutyen atlet sonra emzirme yastigi ve bebek giysilerinde indirim var ..
Minanin_Annesi Kimyagercik emzirme yastıklarında dun indirim vardı bugün emzirme atleti sutyenlerde var
Homozigotmutant Sürekli tekrar tekrar girdim gerçekten kilitlendi ben daha biç bişey almamışım bi tane hastane çıkışı aldım 2 tulum 5 tane kısa kollu badi 2 tane uzun kollu badi . Şapka eldiven takımı aldım bi tane müsli 100 küsür indirim oldu
Burcuk Patikli altlar, zıbın, emzirme sütyeni ve atleti alınabilir.. fiyatlar hoşuma gitti kaçırmayın derim. Ben almıştım zaten kıyafetleri... sipariş vermedim.
YazCilegi Minanin_Annesi Bişey sormak istiyorum. Hani hamilelikte göğüsler büyüyor ya,dogum sonrası süt dolu göğüsler daha da büyür mü? Hazır indirimdeyken emzirme sütyeni alsam. Ama beden konusunda kararsızım 🙈