ysule Herkesin kendi fikri ama bana da şu saçma geliyor, cennette su damlası cennette kapı cennete ot her şey cennette bi şey artık.. böyle diye diye bir sürü garip isimler çıktı bide farklı olacak ya hani ...
Sevde123 Ahh bu isim konusu kafayı yemek üzereyim neredeyse deli gibi kız isimleri arıyorum anlamı güzel bir isim istiyorum asel ismine yakışır bişey arıyorum hifa ve lina isimleri yegenlrimde var o yüzden onlar direk eleniyor içimde ukte kaldı çok istiyordum linayi😄 afra asel olarak düşünüyorum şuan. Tabi henüz 14+4 haftaligim doğum zamanına kadar defalarca karar değiştiririm eminim😆
SafaMerve Babiessss @mervesarp2005 kişisinn de dediği haklı oda yanlş anlamş sizşn dediğiniz gibi seda hanım tartışmayın aslnda 2nizde aynı şeydn bahsediyorsnuz aynen rasgele arapça yad türkçe uyduruk anlamsız bi ton isim var öyle saçma isim koymak yerne anlamlı isim koyablranz demş merve hanım. Sizde dığru söylemişsnz yani anlamlı dini temalı isim aramışsınız mesela betül aişe gibi ama anlamı olan dini belkide pek bilnmeyen bir sahabi adı gibi bişey ama anlamlı bişey olsn demşssniz aslnda 2nizde ahnı şeydn bahzedyrsnz biriniz dini diğerniz türkçe olark destekliyor fikrini tartışmaya luzum yok bence 2nizde haklısınız
Mommy2b SafaMerve 2 sene sonra cevap yazmışsınız ben de döşendim kullanıcının birisine 😂 Babiessss bebiş yürüyor koşuyordur şimdi Allah bilir, ne isim koydular acaba 😂😂😂
Mommy2b mervesarp2005 dini isim koymak arap özentiliği mi :)) hanımefendi dini isim koymak istediğini söyleyip bu yönde isim önerisi istemiş, sizin fikrinizi sormuş mu :))