Hayal_Demir Kızlar dr um bir aksilik olmazsa 39 u doldursun diyor. Miadina gore son 53 gunum ama simdiden merak ediyorum ne zaman alir diye. Normalde 38 sonrasi biliyorum da 39 u doldurunca ya kendi sancim gelirse diye endise etmeye basladim 😊
istkizannesi Hayal_Demir 4 gün canım 15 nde. Bak yine ağrı girdi karnıma heyecandan. Çok korkuyorum valla ameliyattan. Sağolasın bu arada canım darısı sana olsun senin ne kadarın var?
Hayal_Demir Kahramanlar masallah erkenci kusmus 😊 spinalden memnun musun? Ben de epidural istiyorum ama bakalim
Hayal_Demir istkizannesi ameliyatin illa zor yanlari oluyor ama zamanla geciyor yaa. Benim ikinci sezaryenim olacak. Miadina gore 53 gun canim nasipse.
Hayal_Demir ozgeoznur kendi istegimiz de olsa 36 erken bence. Sonucta ciger gelisimi tamamlanmamis olabilir.
Zmrtbdk Hayal_Demir az bir Doğum belirtisi olursa hemen gidersiniz olmadı.Zaten hemen açılan bir şey değil rahim yolu.Sezaryene alırlar yine.Biraz daha tetikte olacaksınız tabi bu kez.
fts01 Kahramanlar ya bende de var böbrek genişlemesi 32 mm olmuş o yüzden sezeryan mı oldunuz gününü beklemeden
yagmurunannesii 6 gün önce 37+3’de planlı doğum için gittim suni sancı verilecekti suyum gelmemişti hastaneye girer girmez suyum gelmişti ama 1 cm açılmam vardı 5 saat suni sancı çektim ama maalesef normal doğum yapamadım bebeğimin kafası rahme yerleşmediği için. Sezeryan oldum, korka korka titreyerek ameliyata girdim. Ama bebeğim sağ salim dünyada çok şükür🤲🏻 Narkoz etkisi geçince bir müddet sarsıcı oldu benim için. Özellikle yatarken kalkarken yürürken mahvediyor insanı o ağrı. Ve tabi gaz çıkarma sorunu büyük tuvalete çıkamama da cabası. Şimdi 6 gün olmasına rağmen ayaktayım ve ağır olmayan ev işlerimi bile yapıyorum ☺️ yalnız küvöze yatırdık 2 gün önce yavrumuzu sarılığımız varmış maalesef 😕
Hayal_Demir yagmurunannesii Allah bagislasin. Kismet sezaryenmis hic sıkma canını. Evet wc sorun oluyor biliyorum o nedenle genelde sıvı beslenmeyi oneriyor dr ilk gunler
Zmrtbdk Hayal_Demir vallahi doğum kısmı hep bir belirsizlik hepimiz için.Ürkmemek elde değil.Dilediğin gibi olsun inşallah.🙏🏻☺️