Senaatalan1 Cerenyrt tam olarak aynısını yazmayı düşündüm Evanın anlamı belki güzeldir ama bana sanat etkinliğinde kullandığım evayı çağrıştırır bu isim 😂🙈
AselAlaraa Anneler çok tşk bn karar verdm yardımalrnz ve fikirlernz için çok saoln içime sindi eva inşalalh kızıma eva ismini koyucam nasipse🙏🙏🙏😌❤️❤️❤️
Sevimlisevimli Eva nin anlamı ne?Ben şahsen kızım olsa koymam.Yabanci ismi gibi.Bade içki sunulan kadeh demek.İyi düşünün bence.Anne baba olarak çocuklarımıza verdiğimiz isimlerden sorumluyuz.Insallah anlamlı güzel bir isim bulursunuz.
AselAlaraa Sevimlisevimli canm yukardada açıklamdını yaptm oku bi istersn snde bade bildiğin içki alkol drğil. Eva da anlamı havva ile aynı nefes anlmında arife ecesinolatk da gecşyo
AselAlaraa Sevimlisevimli evet köken yabancı ama kullaılıyor türk ismi olarkda ayrıcada bnde araştırıyorm düşünyrm ama bu tercih mesrlesi bn kötü bi anne mi olcam bunşsmi koyynca sorumsuzmu olcam yani 🤣😃🤣
Deletedmom133 AselAlaraa herkesi dinlersek ohaaa ipek diye salça var eva sünger herşeye başka bi kulp bulur lar sen lstedigini koy bende bunu koyacaktım ama eşim istemedi malesef arkadaşının kızının adı 🤗
BiDunyaMutluluk AselAlaraa ben eva ismini çok seviyorum ama eşime beğendiremedim 🤷🏽♀️ Bence çok harika 👍
AselAlaraa BiDunyaMutluluk bnm eşim de pek bi yanaşmadı eva ismine ama bn karralıyım 🤣🤣🤣 inşALLAH o da ısınır
AselAlaraa Deletedmom133 aynn cnmm bnde onu demk istedim pınar süt mesela neyse aklımıza gelir öyle bi çok isim ama çnmli olan içimize sinmesi mesela innalar daha kibar olanlr bn yukardaki yorumumdada yazfm bir annenin çocuğuna koydugu her iism gzşeldr ❤️❤️
Elwing6 AselAlaraa ya canim kusura bakma ama ogretmenim diyr mi bilmiyorum aklima eva kagitlari geliyo bu ismi duyar duymaz..pek anlamli gelmiyo
AselAlaraa Elwing6 o ayrı iism olark anlamı ayrı ona bakarsan bazı iismler var aklımıza başka şeyşer geliyo canm