Alessia AselAlaraa sagol kuzum cok arastırdım😅😅😅 turkıyeye donme durumuz yok esım italyan benım onyuzden hıc turk adı dusunmedım zaten herkeste aynı ısım koyuyo fenalık geldı
Babymama AselAlaraa eva ilk defa duydm byle bi isim ve çk hoşuma gtti bnce yanına başka isim koyup havasını kaçrma byle güzel😍
Weewe AselAlaraa Eva almanca. Çocuğuma almanca bir isim koymazdım şahsen. Bade güzel. Seçeneklerden biriyse onu tercih ederim.
Ozlemsvr AselAlaraa Tlc diye bir kanalda program var orda kadının besinleri var besizlerden birinin adı eva. Yanlış hatırlamıyorsam Hz Havvanin ingilizcedeki hali eva.. Davud' a devıt diyorlar onun gibi ..
Selvis AselAlaraa Eva mı 😄 öğretmenim ben Eva sünger tarzı bi kağıt çeşidi sıkça kullandığımız. O sebeple noooo. Ama Bade güzel
AselAlaraa Selvis cnm ewet bnde biliyrm araştrdm bırdada söylendi çogu kişi ama sonçta bu engl değilki bsşks isimlerde var bu şklde yani engl teşkil edeceğini düşğnmiyrm. Ne dick çocuklar aa sünger markası senin ismn mi desinler 🤣🤣🤣
Ozlemsvr Esenn1 Canım bade içkidir ama söyle, onu içen şairler aşk sarhoşu olurlar iti anlamda bir içkidir yani 😊 Bir de eva yabancı da yanlış hatrlamiyorsam Hz. Havva nin ingilizcede ki hali.. Ama ben kızıma böyle isimler koymadım. Gökçe koydum😊
GulsunA Eva fransizlardada var bilemedim 😕😕 Söylenisi güzel ama sanki yabanci gibi türklerde hic duymadim 🤷🏻♀️