Cerenyrt AselAlaraa okulöncesi öğrt meniyim ben, eva sünger var etkinliklerde kullandığımız bilginize rahatsız edermi bilmem :)
AselAlaraa Yusbur eva yı keşsnlştrcm artık nerdeyse başkada düşünmicm bn alara eylül bade su en arya alya amine bunalrda karar vermiştk düşündk yani ama evayı bn çok beğendm Eva Su olurmu ???
AselAlaraa Cerenyrt biliyrm duymştm cnm onu ama genrlde isimler dalga geçilmk istendikten sonra maalesefki geçiliyo 🤣
Senaatalan1 Cerenyrt tam olarak aynısını yazmayı düşündüm Evanın anlamı belki güzeldir ama bana sanat etkinliğinde kullandığım evayı çağrıştırır bu isim 😂🙈
Yusbur AselAlaraa olabilir aslında kulağa hoş geliyor ama arkadaşın dediği gibi de olabilir eva su da güzel erva su da güzel olur tabi seçim sizin 🥰
Babymama AselAlaraa eva ilk defa duydm byle bi isim ve çk hoşuma gtti bnce yanına başka isim koyup havasını kaçrma byle güzel😍
SevdaLinkaaa AselAlaraa Ben eski kafalıyım isim konusunda .😄Zeynep,Esra,Ayşe,Zehra gibi ... Ama Bilge ,Gökçe isimlerini de beğeniyorum . Eva yerine Havva yı tercih ederim mesela .😂
AselAlaraa SevdaLinkaaa anladm cnm tercih meslesi tabikide onalrda gzl 🤗🤗annlrn seçip koydupu her isim gzldr