sevgitekes Derya51 kız diyince bacak arasını gösterdi mi size bizim bebis göstermedi cuma yine gidicem inş kesinleşir🙏 ben bekleyemem
Pamuk34 sevgitekes canim yarin pazartesi git sonucta bebeginizin pozisyonu uygun degilmis yine baksin 1 hafta nasil Dayancaksin ben 2 gunde bingidiyodum Gostermeyince mecbur bakcaklar
Pamuk34 sevgitekes canim yarin pazartesi git sonucta bebeginizin pozisyonu uygun degilmis yine baksin 1 hafta nasil Dayancaksin ben 2 gunde bingidiyodum Gostermeyince mecbur bakcaklar
Derya51 sevgitekes video vardı foto aldım video dan ama nasıl gönderildiğini beceremedim burdN tam kameraya oturuyor gibi gösterdi poposu ekrandaydı
sevgitekes Pamuk34 öyle de çok yakın değil haftaya biraz daha büyür hem ultrasyona giricem gostermezse Bekliycem biraz yine deniycem bakalım
Pamuk34 sevgitekes o Zaman farketmez kuzum Hangisiyle hayirlisi Olsun ama bana doktorum bugun bacak kapali olunca kiz diyoruz pipi gormeden erkek demiyoruz dedi bide erkekten kiza donmesi cok zor kizdan erkege daha cok oluyor oda pipiden oturu dedi
Deryassssssss Sadiyy35 ben 16.3 haftalikken gittigimde 130 gram falandi boyuda 15 santim falan di simdi 18.3 olduk
Pinarsurer haklisinesracim Canım benimki 1.74 babamızın ki 1.95 Doktor da eh normal olması gereken dedi
Pinarsurer sevgitekes Şimdi cinsiyeti ne Bende sizinkini merak ediyordum epeydir ☺️ Birde ilk bebek mi yoksa
sevgitekes Pinarsurer kıza benziyo dedi 15+3 üz bugün kesin mi dedim herkes merak ediyo sustu haftaya cuma gel bakalım dedi bebek çok hareketli bacakları durmuyo uğraştı ama yakalayamadı bacak arasını