pembebulut Ayrıntılı ultrason yaptırdım perinatolog serviks uzunluğu 31mm gayet iyi dedi, bana az geldi 22 haftamdayım kendi doktoruma gösterdim sonuçları rahim uzunluğu kısa değil mi dedim biraz dedi çok ayakta kalma dedi ilaç falan vermedi tekrar başka dr a mı gitsem alttan mı ölçtürsem fark eder mi
smyr35 Bana da karından bakıldı rahim uzunluğu için ama mesane boşken farklı mesane doluyken farklı sonuç çıktı. Radyolog mesane dolu iken baktı karından bakarken mesanen boş olursa sonuç yanıltır dedi. İdrara sıkışık mıydınız bakılırken?
Sevim55 Benım 38 mm ken birden 23 mm düştü sonra 17 mm düştü. Hıc kalkmadan 6 gun yattım 23 mme yükseldi sımdı de son muayneden 9 gün gecti sadece wcye kalkıyorum yarın kontrolüm var. Ciğee geliştirici vuruldum. 29+2 yim gün gğn sayıyorum inş cok erken doğmaz diye
Weewe Bende 29 mm tespit ettiğinde yatış ve fitil verdi. hatta açıklık artarsa hastaneye yatırıcam dedi :/
Omrnhatunu pembebulut 26haftalığım karnımda sertleşmeler çoğaldı bel ağrım olunca acile gttm ordan anladık