Melis06 arkadaslar bir sey danismak istiyorum, boyle sanki gece regl olcagimiz gun gunduzden boyle bir hissiyat olurdu sanki oyle bir his var 2 gundur ama kasilma agri girme cikma degilde hafif boyle bi oyle his var normal midir acaba bu donemler 35 teyim
Yasemincifci Melis06 35+6 dayım kasılmalarım var böyle senn dediğin gibi adet olacakken belinden ağrı girerya onungibide sancılarım var ama düzenli değil sanırım normal bir şey
Bilgeferhat Melis06 normal canım bende 35+6 yım 1 haftadır düzensiz sancılarım var doktora gittim yalancı sancılar dedi normalmiş yani doğuma hazırlıyor bebek kendini
Zehramom Melis06 benimde oldu canım çatımız genişliyormuş ve yalancı sancılarımız başlıyormuş adet ağrısı gibi giriyordu . Şuan daha iyi birde aşağı baskı hissediyordum
turkan87 bende 35 teyim banada oluyo ben sordm normalmis bebek doguma hazirlaniyo dediler bilgin olsn agri gecmez uzun surerse gel dediler bana
ddmnrdgn Ben de 35teyim çok ağrım var kasıklarımda neredeyse hiç yürüyemiyorum tuvalete zor gidiyorum. Bebeğin durumu hareketleri vb gayet iyi o yüzden doktor benim ağrılarıma hiç bişey demiyor. Sürekli yatmak çok sıkıcı :(
Bilgeferhat Melis06 kasılmayı tam bende anlamıyorum sanırım bir tarafa toplanıp taş gibi olması kasılmaymış benim belimden kasıklarıma sancı giriyor adet olcakmışım gibi bebek bir yere toplanıp taş gibi oluyor o taş gibi olması kasılmaymış
Melis06 Bilgeferhat canim yok bebek bi tarafta toplanp sertlesmesi degilde cunku benm ortalarindan beri mesela sirtini bir anda bir yerde toparliyor orasi sisiyor, o drgilms, tam rahimin boyle bir anda top gibi kasilp birakmasiyms kendini
Bilgeferhat Melis06 işte bende anlamıyorum ilk gebeliğim 😄 doktor da sordu dedim bilmiyorum nst de çıktı nasıl anlamadın dedi dedim kaşıklarım ağrıyor taş gibi oluyor mu bebek dedi evet dedim sancı yapıyor mu dedi evet dedim tamam o işte dedi 😄
Kyhnsnl58 Bende 35+1 haftalık hamileyim gece uykumdan uyanıyorum iki gündür. Kasıklarımda dediğiniz gibi agrı var. Gündüzde bazen bebek öyle toplanıyor ki öne doğru sertleşiyorda nefes alamıyorum
Crocuss 35+2 yiz bizde, 😊 yaklaşık 29 30. Haftadan beri ara ara adet başlıcakmış gibi sancı oldu bende de. 30-40dk kadar sürüyordu. Rahim kendini doğuma hazırlıyormuş. Bu hafta 3 kez belim ile birlikte sancım oldu. Önemli olan araklı mı sürekli mi olması. Ayrıca gün içimde sürekli toplanıyor taş gibi oluyor hatta kaburgama baskı yapıyor. Hepimiz vaktiyle sagsaglim alalım inşallah kucağımıza yavrularımızı🙏
Rhk0158 Benimde yürürken ayakta dururken aşağı kayıyo sanki bacaklarımı kapatıyorum dik duramıyorum yürüyemiyorum hele merdiven hiç çıkamıyorum vajinama bişey giriyomuş gibi bi his oluyo gıdıklanma gibi bi his çok değişik bazen 3-4 saat sancım oluyo sonra geçiyo bi daha hiç ağrımıyo