Ndtrkd Kızlar kasıklarımda kramp ve agrı hıssedıyorum bu ara ve sol bacagıma da vuruyo neden olabılır acaba kontrolume de daha var bı sormak ıstedım sıze 😞😞
Elifff123 Ndtrkd Normal canım vucüt Doğuma hazırlanıyor. Ama çok şiddetli ise dayanılmayacak gibiyse doktorunla görüş canım
Banu_ak Ndtrkd tam aynınız seninle bende bu hafta 1 kere adet olacakmış gibi hissettim gün içerisinde hiç geçmedi o adet olacakmışim gibi olan sanci doktora gittim 1 gün sonra anlattım hicbir şey çıkmadi yalanci sancılar başlıyor galiba artık😊
Elifff123 Ndtrkd Yorgunluktan olabilir canım. Bende yordum kendimi bel ağrısından duramıyorum mahvetti beni
Ndtrkd Kircicegi evet cnm var zaten bende cocuklugumdan berı cok tedavı gordm ama gecmedı gecmıo ne yaptıysam
Ndtrkd Banu_ak galıba canm nette de okumustum yalancı sancıların baslama donemıymıs ara ara yokluyo ve cok asada hssedıyorum
Elifff123 Ndtrkd Bende kullandım onu canım iyi geldi ama enfeksiyonu bitirmedi bende aşırı derece de enfeksiyon varmış nasıl geçecek bilmiyorum 😏
yaseminan Ndtrkd yalancı doğum sancıları canım rabbim öyle güzel yaratmış ki şimdiden kasların doğuma hazırlanıyor korkma herkes yaşıyor bende 31 haftalığım bende de başladı ağrı hep aynı ise korkma ama sık sık ve giderek ağrı artıyorsa erken doğum olabilir
Ndtrkd yaseminan allah korusun zamanında gelır ınsallah ara ara oluyo agrılar artarsa dr uma danıscam canm