saree Gkhnm97 Adet belirtileriyle aynı oluyor genelde belirtiler. Gögüs acısı biraz fazla oluyo hamileysen 😊 İnsallah hamilesindir 🙏
Gkhnm97 saree yapmamaya calsyrm yinede olyr canm ya birsey sorucaktim dun bnden 4 tane et parcasi geldi nedir bu acaba yasadinmi boyle birsey
ilaydaaaa123 BiDunyaMutluluk doktora iki defa gittim ben canım ondada ilgilenmedi fazla yasaklamadıda dikkat etde demedi tuhaf bi dr ydi bende yapmıyorum da aklıma takıldı hamile kalınma ihtimali bazıları olmaz yazdı bana
BiDunyaMutluluk ilaydaaaa123 bana ebe demişti 3 ay korun mutlaka ve dikkatli birlikte ol diye 🌼 Düşük riski de olur demişti
Neslihan7153 Gkhnm97 yok canım hiç öyle bişe yaşamadım adetli iken mi geldi normal zamanda mı adetli iken bazı aylar oluyor
Semartizim Gkhnm97 cnm mantar varsa kış vs çocuk olmasını engeller... bende vardı iki hafta ilaç tedavisi oldum hemen hamile kaldım.... dr git bence yada soga kuru yap deeim
kocisininprensesi Gkhnm97 canım sanırım hamilesin. Tabi bu belirtiler psikolojikte olabiliyor kimi zaman ama erken gebelik testi alırsan daha iyi olur diye düşüyorum. İnşallah hamilesindir 🙏🏻 Rabbim gönlüne göre hayırlı evlat versin🙏🏻
Gkhnm97 kocisininprensesi canm malesef ya adet oldum et parcasi geldi 4 tane bu neyin nesidir bi bilgin varmi
Elifss Gkhnm97 merhaba basit kistler oluyor yumurta çatlamayınca adetiniz ile birlikte atılıyor korkacak birleyen yok yani
kocisininprensesi Gkhnm97 canım net bir bilgim yok ama düşük olabilir. Kadın doğum doktoruna gidip söylemeni tavsiye ederim. Bi ultrasonla baksınlar. Bu gibi durumlarda içinde parça kalkabiliyormuş diye biliyorum. İstersen bi kontrol et
Ceyla ilaydaaaa123 düşük riski olduğu içun yasak ikinci hamilelik için digil oda ilk aylarda .sorunlu hamileliyi olanlarda