Mlssa Edakgndzzz İpek,Hilal,Miray.. Sevdiğim isimlerden canım.. Senin yazdıklarından da bence en güzeli Eylül Ada😊
AselAlaraa Edakgndzzz canm eylülü bnde düşündm çok gzl ama vazgctm Eva bade düşünüyrm bn aslnda kafamda öok karışk alara istiyor eşimde
muziceanne_ İlk gebeliğim eşimle birlikte düşündük çocuğumuz kız olursa adını Zeynep arya koyacağız sizede tavsiye ederim 😇😇sağlıkla kucağınıza almanız dileği ile
Csihnh Edakgndzzz efdal da güzel benim bi kızım daha olsa efdal koyardım ama oğlum olacağı için sen koyabilirsin izin veriyorum 😂😂😂😂
Ayesray Ben kızım olursa Alya Lina koycam,2.kızım içinde şayet kız olursa Eflal Mina düşünüyorum anlamları cok güzel sende bak istersen🤗 cinsiyetimiz belli olsunda erkek ismimizde hazır 😁
Aselmina2 Edakgndzzz ben kızıma hamileyim şimdi 🥰 kızıma asel Mina adini vercez anlamı çok güzel asel cennetteki bal ırmağının adı hemde Kuran’da geciyo Mina gökyüzü demek anlamına asık olduk dogduktan sonra bal kızım diye sevcez allah nasip ederse 🥰🥰
Edakgndzzz Asel Berra da hoşuma gidiyordu ama Berra ismini peygamberimiz Zeynep ismiyle değiştirmiş o yüzden koymaktan vazgeçtim Berra ismini