HlyaZeytnl Bu saat oldu hala uyku yok aynı durumda olan var mı ya da kolay uyumak için bişey yapan 😴💤🛌
Mrvcldr HlyaZeytnl bu ne ki 6 yı 7 yi gördüğüm oluyor kendime şaşırıyorum doktoruma söyleyecem kontrolde gündüzde uyumuyorum bebeğimiz doğuncada uykudan gözümüzü açamayız gece😂😂☺
MintiriskamM Bende uyuyamadım ☹ youtube ta 15 dk da uykuya dalın diye bi video var bazen onunla dalıyorum uykuya. Yada uyumak için müzik yazıp da deniyorum 😂
Senailhan Beeen 🙋♀️ Valla hamileliğimin başında her an uyurdum 15-16 haftadan sonra bi gitti uyku gidiş o gidiş 29. haftama gircem 5 den önce asla uyuyamıyorum ne yaparsam yapayım e haliyle yemeye sarıyorum böyle bir döngünün içinde olmak zor 😂😂
HlyaZeytnl 5te uyudum yine bu uyku problemine bi çözüm bulmamız lazım 😂10 da da kalktım uzun zamandır bu kadar geç uyumamıştım 🤰🏻👶🏻
Beyzasenel HlyaZeytnl aynı şekilde bende o durumdayım 6 da uyuyup 11 de uyandım 😔 normalde olsa zombi olurdum ama tık yok🙈 uyumak için sıcak duş iyi geliyodu ama dün gece artık o da işe yaramadı ne yapacağımı artık bilmiyorum 😔😔😔