Elikkk Kızlar geceleri uyuyamıyorum gündüz hep uyuyasım var kafam yataktan kalkmiyor bide uykum sürekli bölünüyor saat başı uyanıp sebepsizce kalkıyorum uykumdan sizdede aynı durumlar var mı?
eymeninannesii Elikkk bende öyleyim canım uyuyamiyorum sabaha karşı daliyo gibi oluyorum ama Yok yine tam anlamıyla uyuyamiyorum çok dönüyorum tam 35 haftaligim bide sol belim ağrıyo allahım hepimizin yardımcısı olsun
Yasemincifci Elikkk var canım uykuya zor dalıyorum sabahlarımyataktan cıkmak istemiyorum birde tuvalet bekliyorum
Ykarakus 35+ 2 olduk bugün gece uykuları haram oldu artık ne yaptıysam işe yaramadı uyuyamıyorum bu saatlerde kalkıyorum haliyle çok yorgun oluyorum evde iş yapacak halim olmuyor bütün gün yatıyorum Doğuma kadar böyle sürecek herhalde 😏
HzlBrls Elikkk bizde oğlumla 34+6 yız demek yalnız değilmişiz bu haftalarda sebepsiz uyanmalar sanırım bizi doğduktan sonraki uyku bölünmelerine alıştırıyor miniklerimiz ☺️
Mervenur48 Ahh ahh gündüz uyuyabiliyomuşunuz ne güzel.ben calisiyorum :( benim yerimede yatin kizlar.
Elikkk Mervenur48 ay kıyamam kuzum ya kız kardeşimde hamile ve çalışıyor üzülüyorum onada çok zor gerçekten allah yardımcın olsun
annee1997 herkes aynı şeyi yaşıyor canım gittikce dahada yorgun halsiz oluyor insan ..Çok az kaldı biraz daha sabr edelim bebişlerimiz için herşege dege dimi?)
Elikkk Birde eşler halden anlasa eşim ev düzensiz diye hiç memnun değil farkındayım memnun değil ama ne yapayım keşke biraz anlayisli olsa bide oruçlu kendileri gergin o yüzden
Didemm91 Elikkk ben varım canım 34+1 olduk şükürler olsun sağ veya sol tarafıma en fazla 15 dk yatabiliyorum dolayısıyla 15 dkda bir uyanıyorum endişeler ve korkular da başladı Allah yardımcımız olsun