nilaylaylaylay Canım maşallah diyelim bende 14 haftalığım. Bu zamana kadar birkaç kez dışında bulantım olmadı hiç. Decavit bulantı yapıyormuş öyle duydum. Benim değerlerim normal. Decavit aile hekimi verdi ama ben kullanmıyorum. İlaçlardan genel bi tiksintim olduğu için.
nilaylaylaylay Hamisbiranne canım doktor %80 erkek dedi. Son gittiğimizde kem küm etti . 2 hafta sonra gel dedi. Bakalım bekliyorum bende
Breub CeylanMeric canım ben decavit mide bulantısı falan yaptı baş ağrısı benim doktorum bırakırdı başka ilaç kullandım
Gamzeciks CeylanMeric devaviti 12. Haftadan sonra veriyorlar. Erken vermiş sizinki. Benim hiç mide bulantım olmadı. Etkilemedi yani ne folik ne decavit ne de demir ilaçları.
Hamisbiranne nilaylaylaylay canım bende 12 hastalığım kız diyebiliriz dedi de bende hep erkek hissediyorum tüm belirtilerini taşıyorum çünkü sanada önce kız dedimi hiç bide erkek bebek erken canlanırmış ben hareketlerini çok erken hissettim pit pit diye çok güzeldi 😍
Gamzeciks CeylanMeric decavit aç karnına içilmiyorki. Hatta yemekle beraber alın diyorlar. 30. Haftadayız kızımız olacak inşallah teşekkürler :)
Mervektk CeylanMeric benimde midemi bulandıryo doktor gece yatarken iç dedi öle yapıyorum sende öle yap iç yat hiç bulantı yapmıyo😘
nilaylaylaylay Hamisbiranne canım bana hiç kız demedi. 12. Haftada erkek dedi. 13. Haftada erkek gibi ama işte kem küm etti. 15-16 da bir daha gitcem bakalım. Belirtilere falan çok takılma.. herkeste farklı olabiliyor. Ama öğrenmek için en az 14-15 i bekle
Hamisbiranne nilaylaylaylay evet canım bende ozaman gidicem zaten doktor 16 haftada kesin net bisi der
Ayesray CeylanMeric ne güzel işte bulanmasın ilacın yan etkisidir doktorun kullanma dediyse kes ilacı bence
Papatyapapatya CeylanMeric decavit bana 18haftada verildi...26+2 şuan benimde hiç midem bulunamadı...iyi işte bulunamıyor...