yanal Arkadaslar merhaba 17 haftalik hamileyim ilk gebeligimi ogrendigim zaman tsh 3.5 cikmisti ilaca basladim daha snra 2.69 en son gittigim zaman 1.8 e dusmus 25 mg aliyorum hafta sonlari 50 almami istedi doktorum devlet hastnesi bu konuda cok yardimci olmuyor cok kafama takildi bu durumu yasayanlar var mi
Merveberre yanal benimde düşüklük var yeni başladım canım5.4 düşmüş 25 mg ilaç bitince tekrar bakılıcak bebek için faydalıymış içmek lazım
yanal KevserT ilacin kendisi mi 125 mg peki o sekdemi satiliyor bende 25 mg var ben sbhlari 2 tane aliyorum
yanal yani bebek icin bir skntısı yok demi ayni ilactan 25 olandan 2 tane iciyorum hafta sonlari cok takinti yaptimm dahiliye bebekte zeka geriligi olablr flan dedi zatenn baska dedigi bisey yk 3 haftada bir ölcturuyorm :(
Tuanam01 İhmal etme canım ilaçları asıl ilacını ihmal edersen bebeğe zararı olur etmezsen bebeğin sağlıkla gelir İnş ben hafta içi 125mg hafta sonu 150mg içiyorum 8 yaşında oğlumuda ilacı içerek dünyaya getirdim gayet sağlıklı elhamdülillah 🙏 her ay takibini yap gülüm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim🙏
yanal Tuanam01 icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederimm ogrendgm gunden bugune cok takinti yapmistimm aminn inşALLAH 😊
Duyguguc Hamilelikten öncesinden ben 100 mg levotiron kullanıyordum,şimdi 150 mg oldu,arada iniş çıkışlar oluyor,herkesin ve doktorlarında söylediği gibi asla aksatmayacaksın 😊 Allah şifa versin 🤲
yanal Duyguguc galiba doguma kadaar degisecek dereotu cok iyi geliyormus sabahlari kahvltidan 10 dk once 2 3 dal yemege calisiyorum 🙇